Home Blog

CrossVlog #10 – Interview Jacob de Vries

0

Oval Speedway Autocross coureur Jacob de Vries heeft na een stroeve start al veel nationale prijzen gewonnen. Zijn volgende doel, wereldkampioen Stockcar F1 worden! Tijdens onze 10e CrossVlog hebben we gepraat met Jacob.

Klik op de onderstaande foto om het interview te bekijken:

Welkom op RaRaRacing.nl

0


RaRaRacing.nl is een onafhankelijke toonaangevende autosport website met een ruim aanbod van foto`s over autocross en autosport in Friesland.

Sinds 2009 is RaRaRacing een bekend begrip en een voorloper in de digitalisering van de autocross. Onze website bevat een ruim aanbod foto`s, video`s en nieuwsberichten van de diverse clubs. Daarnaast heeft RaRaRacing goede contacten met de media voor publicaties. Wij hielpen onder andere mee aan de grootste caravancross op dirttrack, de unieke live uitzending van Omrop Fryslan, organiseren van wedstrijden, promoten van de autosport evenementen en nog veel meer!

Neem gerust een kijkje op onze website, onze Facebookpagina, ons Twitter account of bekijk onze foto`s op Instagram.

Voor vragen, nieuwtjes, uitnodigingen en al het andere, stuur ons gerust een mail.

Algemene mail: info@rararacing.nl

Voor foto nabestellingen en website beheer: meindert@rararacing.nl

CrossVlog #9

0

Bert de Vries uit Nieuwe Bildtzijl rijdt al meer dan 20 jaar vooraan mee in de Stockcar Formule 1 klasse. De sympathieke Fries heeft al veel wedstrijden gewonnen en is een begrip in het speedway racen. Hoog tijd voor RaRaRacing om eens wat meer te weten te komen over Bert. Onze verslaggever zocht hem op.

Bekijk ons interview door op de onderstaande foto te klikken:

Autosport Groningen viert 5 jarig bestaan

0

Het was voor AutoSport Groningen, die jaarlijks meerdere autocrosswedstrijden organiseert in Winsum, een tumultvol begin van 2019.

Net als andere jaren had de organisatie de grootste moeite met het verkrijgen van de juiste vergunningen en gooide zelfs de handdoek in de ring en maakte bekend te stoppen met het organiseren van de autocrosswedstrijden. Dit leidde tot een groot protest van deelnemers en fans van de autocross tijdens een raadsvergadering van gemeente Het Hogeland in Uithuizen.

Uiteindelijk, na vele onderzoeken heeft de gemeente toch de nodige vergunningen verleend en beleefde AutoSport Groningen weer een spectaculair seizoen tijdens de vier georganiseerde wedstrijden op de kleibaan in Winsum.

Inmiddels zijn de gesprekken met gemeente Het Hogeland en de provincie Groningen in volle gang in voorbereiding op seizoen 2020. Maar eerst heeft de organisatie nog een feestje te vieren, het is dit jaar namelijk haar 5 jarig jubileum. We hadden dit jubileum graag op een andere wijze willen vieren, maar door de vergunningsproblemen was voor ons de lol er wel even af en hebben we besloten dit jubileum te vieren middels een groot feest, aldus voorzitter Klaas Pol.

Elk jaar organiseren de club voor de deelnemers een feestavond, gewoon om het seizoen gezellig met elkaar af te sluiten en de clubkampioenen nog eenmaal flink toe te juichen. Dat doen ze ook dit jaar weer, maar dan extra groot en op een speciale locatie.

Aankomende zaterdag (30 november) is de organisatie en haar aanhang te gast bij Garnwerd aan Zee in Garnwerd. Een prachtige, speciale locatie waar Tuma FM drive in show de muzikale omlijsting zal verzorgen, met de daarbij live optredens van o.a. Grutte Geart, Rene Becker en Marco Schuitmaker.

Deze is avond is gratis toegankelijk voor iedereen. “Je hoeft niet van autocross te houden om langs te komen voor een gezellige avond, we vieren ons 5 jarig bestaan graag met iedereen” zo besluit Klaas Pol namens de organisatie

Sponsoren RaRaRacing.nl

0

Wilt u sponsor worden van onze website? 

Hiervoor bieden wij u een vermelding van uw bedrijfsnaam met logo en een link naar uw website op onze website.

Dus heeft u interesse…
Neemt u dan contact met ons op via info@rararacing.nl!

Wiersma tuinaanleg & onderhoud Hurdegaryp
Autobedrijf Hoekstra Hilaard
CrossWurk Stickers & t-shirts & meer!
TMR gespecialiseerd in de voedingsindustrie

     

Promo Racing Expo 2020

0

Op 22 + 23 februari 2020 wordt Racing Expo in Leeuwarden georganiseerd.

Racing EXPO is de grootste Auto- en Motorsport, Design en Tuningbeurs van Nederland. Op Racing Expo vind je alles waar je mee kunt racen en showen, van Dakar trucks tot grasmaaiers en van professionele race teams tot hobbymatige auto- en motorsport. Naast spectaculaire race demo’s vormen gepimpte voertuigen en tuning een belangrijk onderdeel van de beurs en ook standhouders met onderdelen, olie merken, banden etc. ontbreken niet. En een race beurs zou geen race beurs zijn zonder de graag geziene pitspoezen. Kortom: alle facetten van Auto- en Motorsport, Tuning en Design tref je aan tijdens RACING EXPO LEEUWARDEN.

Een begrip
In enkele jaren tijd is de RACING EXPO LEEUWARDEN uitgegroeid tot een begrip in de Auto- en Motorsport, Design- en Tuningwereld. Niet alleen in Noord-Nederland maar ook ver daar buiten. Standhouders en deelnemende verenigingen spreken grote waardering uit dat WRO-Promotions het keer op keer voor elkaar krijgt een zodanig grote beurs te organiseren. Ook de 2018 editie belooft weer een groots gebeuren te worden met diverse verrassingen. Dit jaar is er gekozen voor een andere datum, met het idee dat er dan meer voertuigen klaar zullen zijn, zo kort voor aanvang van het seizoen. Op RACING EXPO vind je alles wat met Auto- en Motorsport, Design- en Tuning te maken heeft. Van car-hifi tot slicks en van tuning tot race auto’s.

Leeuwardens mooiste 2020
Net als voorgaande edities zullen ook in 2020 getunede en gepimpte wagens massaal naar Leeuwarden komen om deel te nemen aan de Show- en Shine wedstrijd: “LEEUWARDEN MOOISTE 2020 “! Deze wedstrijd is in de Design en Tuningwereld één van de weinige waarmee deelnemers naast de eer ook een grote geldprijs kunnen winnen. RACING EXPO Leeuwarden staat dan ook hoog aangeprezen met deze Show- en Shine wedstrijd. Maar naast deze wedstrijd is er ook nog een heuse DB-wedstrijd.

Beleef Racing EXPO
Naast al het moois wat te zien is op de beursvloer valt er voor bezoekers ook van alles te beleven en te doen. Natuurlijk is er het spektakel in de LIVE ACTION ARENA, maar bezoekers worden ook uitgenodigd om actief mee te doen, o.a. in de diverse race stimulators. Ook voor de kinderen is er voldoende te doen en te beleven.

Live Action Arena
Een onderdeel waar bezoekers massaal op afkomen is de spectaculaire LIVE ACTION ARENA. Tijdens verschillende shows verschijnen diverse takken van auto- en motorsport aan de start en wordt het publiek vermaakt met de geur van dampende benzine en brandend rubber. Al verscheidene bekende coureurs hebben zich vermaakt in de arena en keer op keer zitten de tribunes tijdens de demonstraties vol. Dat het spectaculair is blijkt wel uit het feit dat coureurs tot op het randje gaan en soms bijna vergeten dat het om een demonstratie gaat in plaats van om een echte wedstrijd. De LIVE ACTION ARENA is een onderdeel van de beurs waar de bezoekers speciaal voorkomen. En een RACING EXPO LEEUWARDEN zonder LIVE ACTION ARENA is dan ook niet meer denkbaar.

Aantrekkelijk
Voor zowel exposanten als bezoekers combineert RACINGg EXPO diverse voordelen. Zo is er de uitstekende bereikbaarheid, zowel met de auto als met het openbaar vervoer (het beurscomplex ligt op 10 minuten lopen van het station). Daarnaast heeft het WTC Expo Leeuwarden een inpandig hotel en tal van uitstekende voorzieningen. RACING EXPO biedt de bezoekers een breed aanbod Auto- en Motorsport, Design- en Tuning, toebehoren, verenigingen en nog heel veel meer. Bovendien is RACING EXPO zeer toegankelijk dankzij vriendelijke entreeprijzen en ruim voldoende parkeerruimte. Graag tot ziens tijdens RACING EXPO 2020!

Openingstijden
Alle facetten van Auto- en Motorsport, Design- en Tuning, tref je aan op RACING EXPO LEEUWARDEN. Het is genieten van spectaculaire demonstraties, gepimpte auto’s, standhouders met onderdelen, professionele race teams en hobbymatige auto- en motorsportbeoefenaars en nog heel veel meer. Kortom als liefhebber is een bezoek aan RACING EXPO op voorhand geslaagd!

Openingstijden
Zaterdag 10.00 – 18.00 uur
Zondag 10.00 – 17.30 uur

Meer informatie: https://racing-expo.nl

RaRaRacing.nl op Youtube

0

Klik op de onderstaande afbeelding om naar ons Youtubekanaal te gaan

Short Track Motorsport Show Drachten

0

Op verzoek van wel zeer veel stockcar fans, maar vooral ook standhouders is de stockcar beurs van Franeker terug. Onder een nieuwe naam : Short Track Motorsport Show. En op een nieuwe en betere locatie : het Fries Congres Centrum in Drachten.

Naast twee dagen beurs zal ook de feestavond in ere hersteld worden, beter bekent als de Hot Winternight. De beurs is bedoeld voor Stockcar F1 en F2, Autospeedway, Autocross en Ovalracing. Met als doel de gezelligheid van Franeker 15 jaar geleden terug te halen. Met de opbouw op vrijdag 17 januari gaan we proberen om weer iets unieks neer te zetten waar net als Franeker nog lang over gepraat zal word. Wij hebben er zin in. Belangstelling om ook standruimte te huren neem contact op via de button bericht verzenden.

Nu het raceseizoen 2019 bijna is afgelopen, kijkt iedereen alweer vooruit naar de start van 2020, welke begint met de Short Track Motorsportshow in Drachten op 18 en 19 januari. We krijgen steeds meer vragen binnen over wat de kosten zijn om deel te nemen aan de beurs. Het is mogelijk om bij ons al een standruimte huren van 5 bij 5 meter voor slechts € 75,- inclusief 2 weekendkaarten en toegang tot de feestavond. Groter is natuurlijk ook mogelijk.

Losse auto’s zijn ook van harte welkom en betalen € 25,- en krijgen hiervoor ook 2 dagen toegang tot de beurs en de feestavond (1 weekendkaart).

Neem via Facebook contact met de organisatie op en geef je e-mail adres door en we sturen je het inschrijfformulier digitaal toe.

De entree van de beurs is € 8,00 per persoon per dag. En kinderen tot 12 jaar gratis.
De toegang tot de Hot Winternight met live muziek en DJ is slechts € 5,- per persoon.
Passe Partout (2 dagen beurs+feestavond) voor 17 euro.

CrossVlog #8

0

Onze achtste CrossVlog hebben we opgenomen tijdens de AutocrossDag in TerApel. Een traditionele afsluiter voor veel autocrossers. Een dagje niet op de klei of in het zand, maar op asfalt. De NNO Ter Apel organiseert deze crossdag al meer dan 10 jaar. Met een klein griepje onder de leden, zochten we wat coureurs en medewerkers en vroegen wat er zo speciaal is aan deze CrossDag.

Bekijk onze CrossVlog door op de onderstaande foto te klikken:

CrossVlogs

0

Bekijk onze CrossVlogs via ons Youtube kanaal:

5,839FansLike
737VolgersVolg
678AbonneesAbonneer

Recent Posts