Dankwoord Autosport Groningen

woensdag 26 september 2018 door Meindert15 onder Autocross Nieuws Geen reacties

Het autocross seizoen 2018 in Winsum kwam ten einde op 1 september jl. met een prachtige wedstrijddag en dito super finale!

Afgelopen week heeft het bestuur van Autosport Groningen haar afsluitende vergadering van dit seizoen gehad. Het bestuur kijkt terug op een geslaagd seizoen en willen alle coureurs, vrijwilligers en sponsoren nogmaals enorm bedanken voor hun medewerking op welke wijze dan ook.

Autosport Groningen kijkt met vol vertrouwen uit naar 2019. Ze gaan weer vier wedstrijden organiseren en het seizoen zal starten op donderdag 30 mei 2019, wederom tijdens Hemelvaartsdag. De baan is inmiddels geprepareerd voor de winterslaap. In 2019 zal dezelfde klasse indeling in stand blijven. de vaste coureurs zullen voorrang krijgen op de inschrijving voor het seizoen 2019.

Dan nog een belangrijke datum voor in de agenda! Zaterdag 10 november zal de jaarlijkse feestavond weer plaats vinden in partycentrum `De Hoogte” in Winsum. Alle clubkampioenen worden gehuldigd, samen met de top 5 van iedere klasse.

De overige data staan in onze agenda: http://www.rararacing.nl/rubriek/agenda

Sorry, reacties zijn momenteel gesloten.