ST Video`s stopt

maandag 24 juli 2017 door Meindert15 onder Autocross Nieuws Reacties uitgeschakeld voor ST Video`s stopt

Heel erg jammer… De mannen achter ST Video`s stoppen. Meerdere jaren hebben wij genoten van de DvD’s en de samenwerking bij de beurzen. Heren, bedankt voor alles !

+++ ontvangen bericht +++

Aan alles komt een eind, zo ook aan ST Videos.

Sander & Mark hebben de afgelopen 10 jaar met enorm veel plezier autocross (crash) dvd’s gemaakt.

Na ruim 500 wedstrijden, 1.000 filmuren, ontelbare bewerkingsuren, 19 crash dvd’s en een tiental versleten videocamera’s door water en stof, zetten we er een punt achter.

Als wij iets doen willen wij het goed doen. Dit is altijd hobby geweest naast onze fulltime jobs. De “verplichting” om voldoende wedstrijden te bezoeken, om iedere keer weer een goed gevulde crash dvd te krijgen die niet onder doet voor de vorige, is best een opgave.

Wij hebben besloten geen crash dvd meer te maken over het eerste half jaar 2017, maar in plaats daarvan in stijl af te sluiten met twee BEST OF DVD’S. Binnenkort is de “Best Of 10 years ST Videos Autocross Crashes” te verkrijgen en later dit jaar nog een “Best Of 10 years ST Videos Bangers”. Houd hiervoor onze Facebook pagina in de gaten.

Jullie zien ons zeker nog op de cross en we zullen ongetwijfeld ook nog wel eens wat wedstrijden filmen, want ‘het bloed kruipt waar het niet gaan kan’. Uiteraard kunnen ook de voorgaande crash dvd’s nog gewoon besteld worden via stvideos@hetnet.nl.

Iedereen bedankt voor de afgelopen 10 jaar en Tot Autocross!

ST Videos
Mark en Sander

Sorry, reacties zijn momenteel gesloten.