Update Robert Spaansen – 18 mei

donderdag 2 mei 2019 door Meindert15 onder Autocross Nieuws Geen reacties

Tijdens de KingsBattle is Robert Spaansen hard van de baan geschoten. De organisatie reageerde hier gelijk snel en goed op en hij is met een ambulance vervoerd naar Groningen. Daar werd geconstateerd dat hij een kleine bloeding heeft in zijn hersenen.

Op 1 mei is Robert overgebracht van het UMCG naar de Medium Care afdeling in het ziekenhuis in Alkmaar. De reis is goed verlopen. Hij reageert weer op zijn directe familie maar slaapt nog erg veel. De komende periode moet hij heel veel rust houden.

UPDATE 6 MEI:
De familie heeft net een gesprek gehad met de arts, deze is redelijk positief. Robert zijn ribben en klaplong herstellen goed, ook de bloeding in zijn hersenen is kleiner geworden. We hebben nog een lange weg te gaan en RUST is heel belangrijk voor hem! Voorlopig blijft hij nog een tijdje op de Medium Care.

UPDATE 18 MEI:
Robert is nu op Neurologie, verwardheid, boosheid voeren de boventoon, heel jammer maar waar. Dit schijnt bij het letsel te horen wat hij heeft opgelopen met het ongeluk. Met medicatie is het zoeken naar een weg hierin. We hebben nog een lange weg te gaan met het herstel. De familie houdt nog steeds hoop dat de dag komt dat hij weer de oude wordt.


Wij vragen iedereen om met respect om te gaan met deze informatie en om de familie waar nodig te steunen.

Sorry, reacties zijn momenteel gesloten.