RaRaRacing niet in Blija 

Afgelopen weekend was ‘het mannetje van Rararacing” betrokken bij een verkeersongeval. Helaas is hij nog niet genoeg herstelt om bij de NAC Autocross Blija te zijn. Wij wensen iedereen heel veel plezier zaterdag!

donderdag 2 augustus 2018 door Meindert15 onder -Nieuws | Geen reacties

Bieding Duozitter FrijeCross Blija 

Leon Koolhof had op zaterdagavond 28 juli om 20:00 uur het hoogste bod op de Frije Cross Blija duozitter en is met dit bod de nieuwe eigenaar geworden van deze unieke crossauto. Leon gefeliciteerd. Er wordt contact met je opgenomen.

Origineel bericht
Oud Standaard 1600 coureur en fan van de klasse heeft een leuk project. Hij gaat de Frije Cross Blija duozitter verloten en het geld van deze verloting wordt gebruikt voor een prijzenpot voor de Standaard 1600 races van Blija en Hallum. Het gaat om de in 2016 gebouwde duozitter van de Scirocco Type 2.

zaterdag 28 juli 2018 door Meindert15 onder -Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Bieding Duozitter FrijeCross Blija

Sponsoren RaRaRacing.nl 

Wilt u sponsor worden van onze website?
Dat is geen probleem.

Hiervoor bieden wij u een vermelding van uw bedrijfsnaam met logo en een link naar uw website op onze website.

Dus heeft u interesse…
Neemt u dan contact met ons op via info@rararacing.nl!

Wiersma tuinaanleg & onderhoud Hurdegaryp
Autobedrijf Hoekstra Hilaard
https://www.1001stickers.nl/

     

 

 

donderdag 5 juli 2018 door Meindert15 onder -Foto's, -Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Sponsoren RaRaRacing.nl

Opgave autocross Hallum gestart 

Opgave voor Autocross Hallum voor deelname in de FAC 1600, HAC 1600, Rodeo, Vrije Standaard, Stockcar F1 en F2 junioren is vanaf nu mogelijk via de site van FAC-Autocross www.fac-autocross.nl/inschrijving

Let op!!
Coureurs die willen deelnemen in de HAC 1600 klasse kunnen zich eveneens opgeven via de site van de FAC!

woensdag 4 juli 2018 door Meindert15 onder -Nieuws | Geen reacties

RaRaRacing.nl op Youtube 

Klik op de onderstaande afbeelding om naar ons Youtubekanaal te gaan

maandag 28 mei 2018 door Meindert15 onder -Nieuws, Autocrossfilms | Reacties uitgeschakeld voor RaRaRacing.nl op Youtube

OmropFryslan over NAC autocross Kollum Pinkstermaandag 

Op 18 mei kwam Omrop Fryslan naar het Van der Schaaf Circuit te Kollum om met RaRaRacing te praten over het circuit en de aanstaande autocross op Pinkstermaandag.
Klik op de afbeelding om dit item te beluisteren:

vrijdag 18 mei 2018 door Meindert15 onder -Nieuws, Autocrossfilms | Geen reacties

Aanpassingen circuit Kollum uitgesteld 

Na het ontvangen van nieuwe informatie heeft de NAC besloten om de baan niet per direct te wijzigen. De uitgewerkte plannen bleken niet voor alle klasses haalbaar.

Al een tijdje speelt binnen het bestuur van de NAC Autocross het idee om het Van der Schaaf circuit te Kollum aan te passen. Hiervoor zijn verschillende redenen, waaronder; veiligheid, snelheid en aantrekkelijkheid voor alle coureurs. Daarnaast wordt er vanuit de NAB verwacht dat de banen veiliger worden.

Na de berichtgeving van is er na een aantal goede gesprekken met coureurs en betrokkenen, besloten om de aanpassing van de baan voorlopig uit te stellen.

Wel zouden we graag de motivatie voor het moeten aanpassen van de baan willen toelichten. Deze beslissing heeft niets te maken met de keuze voor een bepaalde klasse óf met mogelijke overnamepraktijken.

In de toekomst moet de NAC diverse aanpassingen aan het circuit uitvoeren, om zo aan de gestelde (veiligheids)eisen van de NAB te blijven voldoen.

Voor wie serieuze vragen of goede ideeën heeft dan deze graag stellen via info@nac-autocross.nl.

dinsdag 15 mei 2018 door Meindert15 onder -Nieuws | Geen reacties

Regels nieuwe privacywet 

Met ingang van 25 mei 2018 geldt de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Vanaf die datum geldt dezelfde privacywetgeving in de hele EU. Wat betekent dit voor de autocross evenementen?

Het is tegenwoordig door deze wijziging wel een hot issue want mogen deze foto’s wel zomaar gebruikt worden? En hebben de deelnemers, vrijwilligers of bezoekers van het evenement ergens toestemming gegeven voor het publiceren van de foto’s?  De clubs hebben hier wel degelijk een belangrijke rol in.

De nieuwe privacywet AVG voor fotografen is belangrijk voor de organisaties. Bij de ingang van het cross terrein kan informatie geplaatst worden dat er beeldmateriaal wordt gemaakt voor promotionele doeleinden. Dit kan eenvoudig geplaatst worden op een A4 document naast de kassa. Door daarna het kaartje te kopen en het terrein te betreden voldoen alle fotografen, cameramensen en promotors zich aan de nieuwe eisen.

Afgelopen week heeft RaRaRacing een mail uitgestuurd naar al onze betrokken organisaties om deze informatie bij de kassa te plaatsen vanaf de komende evenementen. Door zo`n tekst bij de ingang te plaatsen, kunnen alle promotors ook bezig blijven met het promoten van de sport en met een gerust hart beeldmateriaal vastleggen. Want ook het vastleggen op beeld van een persoon, heeft te maken met deze nieuwe privacyregels.

Meer informatie over dit onderwerp kan hier gevonden worden: https://www.allesoversport.nl/artikel/privacywetgeving-voor-sportaanbieders/

maandag 7 mei 2018 door Meindert15 onder -Nieuws | Geen reacties

RaRaRacing bij Autogek 

Op donderdag 12 april was Meindert Acda van RaRaRacing te gast bij het programma Autogek van Omroep Súdwest. Bekijk de uitzending terug door op deze foto te klikken:

zaterdag 14 april 2018 door Meindert15 onder -Nieuws, Autocrossfilms | Geen reacties

Item OmropFryslan over autocross 

Afgelopen week mocht RaRaRacing meewerken aan een item bij OmropFryslân over het SONAK NK Autocross waaraan Sjinkie Knegt gaat deelnemen. Op advies van ons schoven Arjen de Wilde en Mark Bremer aan tafel met een item over Bert-jan Hoepel.

Bekijk deze uitzending door op deze foto te klikken:

vrijdag 13 april 2018 door Meindert15 onder -Nieuws | Geen reacties