RaRaRacing.nl op Youtube 

Klik op de onderstaande afbeelding om naar ons Youtubekanaal te gaan

maandag 28 mei 2018 door Meindert15 onder -Nieuws, Autocrossfilms | Reacties uitgeschakeld voor RaRaRacing.nl op Youtube

Sponsoren RaRaRacing.nl 

Wilt u sponsor worden van onze website?
Dat is geen probleem.

Hiervoor bieden wij u een vermelding van uw bedrijfsnaam met logo en een link naar uw website op onze website.

Dus heeft u interesse…
Neemt u dan contact met ons op via info@rararacing.nl!

Wiersma tuinaanleg & onderhoud Hurdegaryp
Autobedrijf Hoekstra Hilaard
https://www.1001stickers.nl/

     

 

 

zondag 27 mei 2018 door Meindert15 onder -Foto's, -Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Sponsoren RaRaRacing.nl

OmropFryslan over NAC autocross Kollum Pinkstermaandag 

Op 18 mei kwam Omrop Fryslan naar het Van der Schaaf Circuit te Kollum om met RaRaRacing te praten over het circuit en de aanstaande autocross op Pinkstermaandag.
Klik op de afbeelding om dit item te beluisteren:

vrijdag 18 mei 2018 door Meindert15 onder -Nieuws, Autocrossfilms | Geen reacties

Aanpassingen circuit Kollum uitgesteld 

Na het ontvangen van nieuwe informatie heeft de NAC besloten om de baan niet per direct te wijzigen. De uitgewerkte plannen bleken niet voor alle klasses haalbaar.

Al een tijdje speelt binnen het bestuur van de NAC Autocross het idee om het Van der Schaaf circuit te Kollum aan te passen. Hiervoor zijn verschillende redenen, waaronder; veiligheid, snelheid en aantrekkelijkheid voor alle coureurs. Daarnaast wordt er vanuit de NAB verwacht dat de banen veiliger worden.

Na de berichtgeving van is er na een aantal goede gesprekken met coureurs en betrokkenen, besloten om de aanpassing van de baan voorlopig uit te stellen.

Wel zouden we graag de motivatie voor het moeten aanpassen van de baan willen toelichten. Deze beslissing heeft niets te maken met de keuze voor een bepaalde klasse óf met mogelijke overnamepraktijken.

In de toekomst moet de NAC diverse aanpassingen aan het circuit uitvoeren, om zo aan de gestelde (veiligheids)eisen van de NAB te blijven voldoen.

Voor wie serieuze vragen of goede ideeën heeft dan deze graag stellen via info@nac-autocross.nl.

dinsdag 15 mei 2018 door Meindert15 onder -Nieuws | Geen reacties

Regels nieuwe privacywet 

Met ingang van 25 mei 2018 geldt de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Vanaf die datum geldt dezelfde privacywetgeving in de hele EU. Wat betekent dit voor de autocross evenementen?

Het is tegenwoordig door deze wijziging wel een hot issue want mogen deze foto’s wel zomaar gebruikt worden? En hebben de deelnemers, vrijwilligers of bezoekers van het evenement ergens toestemming gegeven voor het publiceren van de foto’s?  De clubs hebben hier wel degelijk een belangrijke rol in.

De nieuwe privacywet AVG voor fotografen is belangrijk voor de organisaties. Bij de ingang van het cross terrein kan informatie geplaatst worden dat er beeldmateriaal wordt gemaakt voor promotionele doeleinden. Dit kan eenvoudig geplaatst worden op een A4 document naast de kassa. Door daarna het kaartje te kopen en het terrein te betreden voldoen alle fotografen, cameramensen en promotors zich aan de nieuwe eisen.

Afgelopen week heeft RaRaRacing een mail uitgestuurd naar al onze betrokken organisaties om deze informatie bij de kassa te plaatsen vanaf de komende evenementen. Door zo`n tekst bij de ingang te plaatsen, kunnen alle promotors ook bezig blijven met het promoten van de sport en met een gerust hart beeldmateriaal vastleggen. Want ook het vastleggen op beeld van een persoon, heeft te maken met deze nieuwe privacyregels.

Meer informatie over dit onderwerp kan hier gevonden worden: https://www.allesoversport.nl/artikel/privacywetgeving-voor-sportaanbieders/

maandag 7 mei 2018 door Meindert15 onder -Nieuws | Geen reacties

RaRaRacing bij Autogek 

Op donderdag 12 april was Meindert Acda van RaRaRacing te gast bij het programma Autogek van Omroep Súdwest. Bekijk de uitzending terug door op deze foto te klikken:

zaterdag 14 april 2018 door Meindert15 onder -Nieuws, Autocrossfilms | Geen reacties

Item OmropFryslan over autocross 

Afgelopen week mocht RaRaRacing meewerken aan een item bij OmropFryslân over het SONAK NK Autocross waaraan Sjinkie Knegt gaat deelnemen. Op advies van ons schoven Arjen de Wilde en Mark Bremer aan tafel met een item over Bert-jan Hoepel.

Bekijk deze uitzending door op deze foto te klikken:

vrijdag 13 april 2018 door Meindert15 onder -Nieuws | Geen reacties

Bedankje organisatoren Pasen 

De openingsrondes bij de FAC-Autocross & NAC Autocross waren koud en nattig. Toch hebben de organisaties met man en macht gewerkt zodat duizenden bezoekers konden genieten van mooie races. Wij zijn trots op de organisaties voor het lef tonen in het door laten gaan van de races. Beoordeel de organisaties niet op het weer wat niemand in de hand heeft.

Natuurlijk was het erg zwaar voor de coureurs en het materiaal. Echter, de situatie was voor elke coureur gelijk. Soms heb je mooie dagen om te racen, andere dagen zijn qua weer wat minder.

RaRaRacing kijkt positief uit naar de volgende wedstrijden en hoopt op beter raceweer deze zomer!

woensdag 4 april 2018 door Meindert15 onder -Nieuws | Geen reacties

RaRaRacing sticker 2018 

Ook in 2018 kunnen coureurs gratis een RaRaRacing sticker op de auto plakken. Ons team komt met pasen vroeg naar de races op Kollum & Blauwhuis om de de stickers uit te delen en te plakken.

woensdag 28 maart 2018 door Meindert15 onder -Nieuws | Geen reacties

Foto nabestellen 

Op onze website kan je veel foto`s terugvinden van diverse autosport en autocross evenementen. Deze foto`s worden in een lagere resolutie op onze website geplaatst. Wanneer je deze foto van onze website download, kan je hierbij kwaliteitsproblemen ervaren bij het uitprinten. Heb je op RaRaRacing.nl een mooie foto gezien en wil je deze nabestellen in de oorspronkelijke resolutie? Of bewerkt, zoals in zwart/wit? Dit is allemaal mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.

Stuur dan een mail naar Meindert@RaRaRacing.nl met:
– de crossdatum
– albumnummer (fotomap deel 1 of 2)
– het fotonummer
– startnummer van de auto

Dan krijg je de foto tijdens de volgende cross.
Een standaard foto van RaRaRacing.nl heb je al vanaf een klein bedrag!
(exclusief eventuele verzendkosten)

Grotere formaten en fotoboeken zijn ook te bestellen. Heeft onze fotograaf regelmatig foto`s van jouw auto gemaakt en wil jij hier een boek van? Stuur dan een mail naar Meindert@RaRaRacing.nl en vraag naar de tarieven.De kosten hiervan zijn op aanvraag.

  

Een voorbeeld van een fotoboek kan je hier vinden.

maandag 5 maart 2018 door Meindert15 onder -Nieuws, Foto`s nabestellen? | Reacties uitgeschakeld voor Foto nabestellen