Autocrosskleding bestelllen 

 
Een kledingstuk met een foto van je eigen crossauto of van het team moet natuurlijk wel duidelijk zijn. Hierom zijn CrossWurk & RaRaRacing gaan samenwerken.

Je wil een uniek cross-T-shirt? Laat je favoriete crossfoto verwerken in het startnummer! De foto mag je uitzoeken op www.RaRaRacing.nl zodat je verzekerd bent van de beste kwaliteit. De prijs is €20,- en je persoonlijke shirtwensen kun je doorgeven door een bericht te sturen naar: https://www.facebook.com/CrossWurk/

dinsdag 16 oktober 2018 door Meindert15 onder -Nieuws | Geen reacties

Aanpassingen circuit Kollum 

Hier en daar gingen al wat geruchten rond dat er gewerkt werd aan de baan in Kollum… en deze geruchten kloppen dan ook. Zoals velen weten speelt al langer het idee om de baan aan te passen. Na lang overleg is besloten om zowel de lange als de korte baan te behouden.

Afgelopen tijd is er gewerkt aan het aanpassen van de korte baan naar een mooie +/- 360 meter ovalbaan. De lange baan blijft, echter is de bocht ter hoogte van uitgang baan iets ingekort. Dit om de banen mooi op elkaar aan te laten sluiten.

Bekijk meer foto`s door op de onderstaande foto te klikken:

Bekijk 2 video`s door op de onderstaande foto te klikken:

maandag 15 oktober 2018 door Meindert15 onder -Nieuws | Geen reacties

RaRaRacing.nl op Youtube 

Klik op de onderstaande afbeelding om naar ons Youtubekanaal te gaan

woensdag 10 oktober 2018 door Meindert15 onder -Nieuws, Autocrossfilms | Reacties uitgeschakeld voor RaRaRacing.nl op Youtube

Sponsoren RaRaRacing.nl 

Wilt u sponsor worden van onze website?
Dat is geen probleem.

Hiervoor bieden wij u een vermelding van uw bedrijfsnaam met logo en een link naar uw website op onze website.

Dus heeft u interesse…
Neemt u dan contact met ons op via info@rararacing.nl!

Wiersma tuinaanleg & onderhoud Hurdegaryp
Autobedrijf Hoekstra Hilaard
https://www.1001stickers.nl/

     

 

 

zondag 7 oktober 2018 door Meindert15 onder -Foto's, -Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Sponsoren RaRaRacing.nl

Racing Expo 2019 

Op 26 + 27 januari wordt Racing Expo in Leeuwarden georganiseerd.

Racing EXPO is de grootste Auto- en Motorsport, Design en Tuningbeurs van Nederland. Op Racing Expo vind je alles waar je mee kunt racen en showen, van Dakar trucks tot grasmaaiers en van professionele race teams tot hobbymatige auto- en motorsport. Naast spectaculaire race demo’s vormen gepimpte voertuigen en tuning een belangrijk onderdeel van de beurs en ook standhouders met onderdelen, olie merken, banden etc. ontbreken niet. En een race beurs zou geen race beurs zijn zonder de graag geziene pitspoezen. Kortom: alle facetten van Auto- en Motorsport, Tuning en Design tref je aan tijdens RACING EXPO LEEUWARDEN.

Een begrip
In enkele jaren tijd is de RACING EXPO LEEUWARDEN uitgegroeid tot een begrip in de Auto- en Motorsport, Design- en Tuningwereld. Niet alleen in Noord-Nederland maar ook ver daar buiten. Standhouders en deelnemende verenigingen spreken grote waardering uit dat WRO-Promotions het keer op keer voor elkaar krijgt een zodanig grote beurs te organiseren. Ook de 2018 editie belooft weer een groots gebeuren te worden met diverse verrassingen. Dit jaar is er gekozen voor een andere datum, met het idee dat er dan meer voertuigen klaar zullen zijn, zo kort voor aanvang van het seizoen. Op RACING EXPO vind je alles wat met Auto- en Motorsport, Design- en Tuning te maken heeft. Van car-hifi tot slicks en van tuning tot race auto’s.

Leeuwardens mooiste 2019
Net als voorgaande edities zullen ook in 2019 getunede en gepimpte wagens massaal naar Leeuwarden komen om deel te nemen aan de Show- en Shine wedstrijd: “LEEUWARDEN MOOISTE 2019 “! Deze wedstrijd is in de Design en Tuningwereld één van de weinige waarmee deelnemers naast de eer ook een grote geldprijs kunnen winnen. RACING EXPO Leeuwarden staat dan ook hoog aangeprezen met deze Show- en Shine wedstrijd. Maar naast deze wedstrijd is er ook nog een heuse DB-wedstrijd.

Beleef Racing EXPO
Naast al het moois wat te zien is op de beursvloer valt er voor bezoekers ook van alles te beleven en te doen. Natuurlijk is er het spektakel in de LIVE ACTION ARENA, maar bezoekers worden ook uitgenodigd om actief mee te doen, o.a. in de diverse race stimulators. Ook voor de kinderen is er voldoende te doen en te beleven.

Live Action Arena
Een onderdeel waar bezoekers massaal op afkomen is de spectaculaire LIVE ACTION ARENA. Tijdens verschillende shows verschijnen diverse takken van auto- en motorsport aan de start en wordt het publiek vermaakt met de geur van dampende benzine en brandend rubber. Al verscheidene bekende coureurs hebben zich vermaakt in de arena en keer op keer zitten de tribunes tijdens de demonstraties vol. Dat het spectaculair is blijkt wel uit het feit dat coureurs tot op het randje gaan en soms bijna vergeten dat het om een demonstratie gaat in plaats van om een echte wedstrijd. De LIVE ACTION ARENA is een onderdeel van de beurs waar de bezoekers speciaal voorkomen. En een RACING EXPO LEEUWARDEN zonder LIVE ACTION ARENA is dan ook niet meer denkbaar.

Aantrekkelijk
Voor zowel exposanten als bezoekers combineert RACINGg EXPO diverse voordelen. Zo is er de uitstekende bereikbaarheid, zowel met de auto als met het openbaar vervoer (het beurscomplex ligt op 10 minuten lopen van het station). Daarnaast heeft het WTC Expo Leeuwarden een inpandig hotel en tal van uitstekende voorzieningen. RACING EXPO biedt de bezoekers een breed aanbod Auto- en Motorsport, Design- en Tuning, toebehoren, verenigingen en nog heel veel meer. Bovendien is RACING EXPO zeer toegankelijk dankzij vriendelijke entreeprijzen en ruim voldoende parkeerruimte voor slechts € 4,- per dag. Graag tot ziens tijdens RACING EXPO 2018!

Openingstijden
Alle facetten van Auto- en Motorsport, Design- en Tuning, tref je aan op RACING EXPO LEEUWARDEN. Het is genieten van spectaculaire demonstraties, gepimpte auto’s, standhouders met onderdelen, professionele race teams en hobbymatige auto- en motorsportbeoefenaars en nog heel veel meer. Kortom als liefhebber is een bezoek aan RACING EXPO op voorhand geslaagd!

Openingstijden
Zaterdag 10.00 – 18.00 uur
Zondag 10.00 – 17.30 uur

Meer informatie: https://racing-expo.nl

vrijdag 28 september 2018 door Meindert15 onder -Nieuws | Geen reacties

RaRaRacing blijft thuis 

De komende periode blijft RaRaRacing thuis nav een verkeersongeval. Zodra `het mannetje van RaRaRacing’ weer volledig is hersteld zullen wij weer langs te baan te zien zijn.

donderdag 27 september 2018 door Meindert15 onder -Nieuws | Geen reacties

Ladies only race Lelystad 

Sta jij elke wedstrijd langs de kant? En ben jij de vrouw of vriendin die ook wel eens in die snelle bolide van je man of vriend wil scheuren!? Grijp je kans want op 3 en 4 november organiseert NOV Autospeedway Lelystad wederom het Ladies Only.

Twee schitterende en gezellige edities gingen er vooraf, 3 en 4 november staat de derde op de agenda. Dames die eens per jaar het asfalt van Midland circuit onveilig maken, en hier enorm veel plezier aan beleven. Inmiddels zijn de inschrijvingen gestart en staat de teller al ruim in de 60. Om alles in goede banen te leiden willen we graag weten of je komt rijden en in welke klasse.

Op http://www.autospeedway.org/ladies-only/ vindt je de reeds aangemelde dames en de klassen waarin ze van start gaan. Op zaterdag 3 november krijg je uitgebreid de tijd om te trainen, waarna we ‘s avonds weer helemaal los gaan tijdens de immens gezellige “travestie avond “. Zondag gaat het voor het ‘echie’, met een heuse voorstellingsronde, en 3 races in elke klasse.

Meedoen is belangrijker dan winnen, dus grijp je kans en meld je aan via: http://www.autospeedway.org/ladies-only/

woensdag 26 september 2018 door Meindert15 onder -Nieuws | Geen reacties

Dankwoord Autosport Groningen 

Het autocross seizoen 2018 in Winsum kwam ten einde op 1 september jl. met een prachtige wedstrijddag en dito super finale!

Afgelopen week heeft het bestuur van Autosport Groningen haar afsluitende vergadering van dit seizoen gehad. Het bestuur kijkt terug op een geslaagd seizoen en willen alle coureurs, vrijwilligers en sponsoren nogmaals enorm bedanken voor hun medewerking op welke wijze dan ook.

Autosport Groningen kijkt met vol vertrouwen uit naar 2019. Ze gaan weer vier wedstrijden organiseren en het seizoen zal starten op donderdag 30 mei 2019, wederom tijdens Hemelvaartsdag. De baan is inmiddels geprepareerd voor de winterslaap. In 2019 zal dezelfde klasse indeling in stand blijven. de vaste coureurs zullen voorrang krijgen op de inschrijving voor het seizoen 2019.

Dan nog een belangrijke datum voor in de agenda! Zaterdag 10 november zal de jaarlijkse feestavond weer plaats vinden in partycentrum `De Hoogte” in Winsum. Alle clubkampioenen worden gehuldigd, samen met de top 5 van iedere klasse.

De overige data staan in onze agenda: http://www.rararacing.nl/rubriek/agenda

woensdag 26 september 2018 door Meindert15 onder -Nieuws | Geen reacties

NAC feestavond 27 oktober 

Op zaterdag 27 oktober heeft de NAC Autocross de jaarlijkse feestavond waar alle kampioenen van seizoen 2018 worden gehuldigd. De eerste 5 coureurs van elke klasse krijgen een beker tijdens de feestavond. Net als voorgaande jaren kunnen de kampioenen hun crossauto’s nog één laatste keer tentoonstellen op het podium.

Voor de Stockcar F1 is besloten om dit jaar géén kampioenschap uit te reiken, deze klasse heeft namelijk maar 1 wedstrijd gereden bij de NAC. Voor het verrijden van een kampioenschap moeten dit er minimaal 2 zijn.

Deze avond wordt in zijn geheel verzorgd door de huis-cateraar Jan de Vries, uiteraard met Live muziek! Iedereen is van harte welkom vanaf 20.00 uur.

Adres:
De String 3,
9287 MA Twijzelerheide

dinsdag 25 september 2018 door Meindert15 onder -Nieuws | Geen reacties

Oude nieuwsberichten opgeruimd 

Mis je enkele oudere nieuwsberichten? Dat klopt. We hebben wat verlopen nieuwsberichten verwijderd tijdens een opruim sessie.

zaterdag 15 september 2018 door Meindert15 onder -Nieuws | Geen reacties