RaRaRacing Kerstgroet 2018 

woensdag 12 december 2018 door Meindert15 onder -Foto's, -Nieuws | Geen reacties

Racing Expo 2019 

Op 26 + 27 januari wordt Racing Expo in Leeuwarden georganiseerd.

Racing EXPO is de grootste Auto- en Motorsport, Design en Tuningbeurs van Nederland. Op Racing Expo vind je alles waar je mee kunt racen en showen, van Dakar trucks tot grasmaaiers en van professionele race teams tot hobbymatige auto- en motorsport. Naast spectaculaire race demo’s vormen gepimpte voertuigen en tuning een belangrijk onderdeel van de beurs en ook standhouders met onderdelen, olie merken, banden etc. ontbreken niet. En een race beurs zou geen race beurs zijn zonder de graag geziene pitspoezen. Kortom: alle facetten van Auto- en Motorsport, Tuning en Design tref je aan tijdens RACING EXPO LEEUWARDEN.

Een begrip
In enkele jaren tijd is de RACING EXPO LEEUWARDEN uitgegroeid tot een begrip in de Auto- en Motorsport, Design- en Tuningwereld. Niet alleen in Noord-Nederland maar ook ver daar buiten. Standhouders en deelnemende verenigingen spreken grote waardering uit dat WRO-Promotions het keer op keer voor elkaar krijgt een zodanig grote beurs te organiseren. Ook de 2018 editie belooft weer een groots gebeuren te worden met diverse verrassingen. Dit jaar is er gekozen voor een andere datum, met het idee dat er dan meer voertuigen klaar zullen zijn, zo kort voor aanvang van het seizoen. Op RACING EXPO vind je alles wat met Auto- en Motorsport, Design- en Tuning te maken heeft. Van car-hifi tot slicks en van tuning tot race auto’s.

Leeuwardens mooiste 2019
Net als voorgaande edities zullen ook in 2019 getunede en gepimpte wagens massaal naar Leeuwarden komen om deel te nemen aan de Show- en Shine wedstrijd: “LEEUWARDEN MOOISTE 2019 “! Deze wedstrijd is in de Design en Tuningwereld één van de weinige waarmee deelnemers naast de eer ook een grote geldprijs kunnen winnen. RACING EXPO Leeuwarden staat dan ook hoog aangeprezen met deze Show- en Shine wedstrijd. Maar naast deze wedstrijd is er ook nog een heuse DB-wedstrijd.

Beleef Racing EXPO
Naast al het moois wat te zien is op de beursvloer valt er voor bezoekers ook van alles te beleven en te doen. Natuurlijk is er het spektakel in de LIVE ACTION ARENA, maar bezoekers worden ook uitgenodigd om actief mee te doen, o.a. in de diverse race stimulators. Ook voor de kinderen is er voldoende te doen en te beleven.

Live Action Arena
Een onderdeel waar bezoekers massaal op afkomen is de spectaculaire LIVE ACTION ARENA. Tijdens verschillende shows verschijnen diverse takken van auto- en motorsport aan de start en wordt het publiek vermaakt met de geur van dampende benzine en brandend rubber. Al verscheidene bekende coureurs hebben zich vermaakt in de arena en keer op keer zitten de tribunes tijdens de demonstraties vol. Dat het spectaculair is blijkt wel uit het feit dat coureurs tot op het randje gaan en soms bijna vergeten dat het om een demonstratie gaat in plaats van om een echte wedstrijd. De LIVE ACTION ARENA is een onderdeel van de beurs waar de bezoekers speciaal voorkomen. En een RACING EXPO LEEUWARDEN zonder LIVE ACTION ARENA is dan ook niet meer denkbaar.

Aantrekkelijk
Voor zowel exposanten als bezoekers combineert RACINGg EXPO diverse voordelen. Zo is er de uitstekende bereikbaarheid, zowel met de auto als met het openbaar vervoer (het beurscomplex ligt op 10 minuten lopen van het station). Daarnaast heeft het WTC Expo Leeuwarden een inpandig hotel en tal van uitstekende voorzieningen. RACING EXPO biedt de bezoekers een breed aanbod Auto- en Motorsport, Design- en Tuning, toebehoren, verenigingen en nog heel veel meer. Bovendien is RACING EXPO zeer toegankelijk dankzij vriendelijke entreeprijzen en ruim voldoende parkeerruimte voor slechts € 4,- per dag. Graag tot ziens tijdens RACING EXPO 2018!

Openingstijden
Alle facetten van Auto- en Motorsport, Design- en Tuning, tref je aan op RACING EXPO LEEUWARDEN. Het is genieten van spectaculaire demonstraties, gepimpte auto’s, standhouders met onderdelen, professionele race teams en hobbymatige auto- en motorsportbeoefenaars en nog heel veel meer. Kortom als liefhebber is een bezoek aan RACING EXPO op voorhand geslaagd!

Bekijk ons verslag van 2018 hier:
http://www.rararacing.nl/fotos/racing-expo-2018

Openingstijden
Zaterdag 10.00 – 18.00 uur
Zondag 10.00 – 17.30 uur

Meer informatie: https://racing-expo.nl

dinsdag 11 december 2018 door Meindert15 onder -Nieuws | Geen reacties

Foto nabestellen 

Op onze website kan je veel foto`s terugvinden van diverse autosport en autocross evenementen. Deze foto`s worden in een lagere resolutie op onze website geplaatst. Wanneer je deze foto van onze website download, kan je hierbij kwaliteitsproblemen ervaren bij het uitprinten. Heb je op RaRaRacing.nl een mooie foto gezien en wil je deze nabestellen in de oorspronkelijke resolutie? Of bewerkt, zoals in zwart/wit? Vraag naar de mogelijkheden.

Bij RaRaRacing zijn meerdere opties mogelijk. Zoals:
-Standaard foto`s afdrukken zoals 10×15 / A4
– Uitvergrotingen
– Canvasdoeken
– Fotoboeken
– Foto op forex
– Foto op plexiglas
– Foto op aluminium
– Foto op bekers en mokken
– Een kalender van jouw crossauto
– etc

Stuur dan een mail naar Meindert@RaRaRacing.nl met:
– de crossdatum
– albumnummer (fotomap deel 1 of 2)
– het fotonummer
– startnummer van de auto

Dan krijg je de foto tijdens de volgende cross. Een standaard 10×15 foto van RaRaRacing.nl heb je al vanaf een klein bedrag!
(exclusief eventuele verzendkosten)

Grotere formaten en fotoboeken zijn ook te bestellen. Heeft onze fotograaf regelmatig foto`s van jouw auto gemaakt en wil jij hier een boek van? Stuur dan een mail naar Meindert@RaRaRacing.nl en vraag naar de tarieven. De afmetingen van onze fotoboeken zijn 20 x 15 centimeter en 28 x 21 centimeter. De kosten hiervan zijn op aanvraag.

  

Een voorbeeld van een fotoboek kan je hier vinden.

woensdag 5 december 2018 door Meindert15 onder -Nieuws, Foto`s nabestellen? | Reacties uitgeschakeld voor Foto nabestellen

Keuringsdag Blauwhuis 

Met ingang van het seizoen 2019 is het bij de FAC 1600 klasse verplicht om met een paspoort te rijden.

Dit geld ook voor de banen in Kollum en Makkum, hier wordt namelijk onder dezelfde reglementen gereden. Om jullie de gelegenheid te geven om je auto hiervoor te laten keuren hebben we voor jullie twee keuringsdagen georganiseerd namelijk, zaterdag 02-03-2019 en zaterdag 09-03-2019 van 09.00 uur tot 18.00 uur. Dit gaan we doen bij Gerrit Zwerver aan de Butenskar 4 te Koudum. Waarom doen we dit? Op de dag van de cross is het niet mogelijk om jullie allemaal te keuren en dit zou volgens ons niet eerlijk tegenover jullie zijn.

Aan deze keuring zijn voor jullie geen extra kosten verbonden, je betaald alleen €10,- voor je paspoort. Mocht je van de keuringsdag gebruik willen maken dan graag vroegtijdig een mail sturen naar het secretariaat zodat we een planning kunnen maken.

maandag 3 december 2018 door Meindert15 onder -Nieuws | Geen reacties

Definitieve reglementen FAC1600 

De FAC heeft een tekening gepubliceerd over de nieuwe FAC1600 rolkooi en reglementen.

Klik voor foto`s van de nieuwe rolkooi op deze link

Voor het volledige reglement FAC1600 klik op deze link 

zondag 2 december 2018 door Meindert15 onder -Nieuws, Reglementen | Geen reacties

Autocrosskleding bestelllen 

 
Een kledingstuk met een foto van je eigen crossauto of van het team moet natuurlijk wel duidelijk zijn. Hierom zijn CrossWurk & RaRaRacing gaan samenwerken.

Je wil een uniek cross-T-shirt? Laat je favoriete crossfoto verwerken in het startnummer! De foto mag je uitzoeken op www.RaRaRacing.nl zodat je verzekerd bent van de beste kwaliteit. De prijs is €20,- en je persoonlijke shirtwensen kun je doorgeven door een bericht te sturen naar: https://www.facebook.com/CrossWurk/

vrijdag 23 november 2018 door Meindert15 onder -Nieuws | Geen reacties

RaRaRacing.nl op Youtube 

Klik op de onderstaande afbeelding om naar ons Youtubekanaal te gaan

woensdag 21 november 2018 door Meindert15 onder -Nieuws, Autocrossfilms | Reacties uitgeschakeld voor RaRaRacing.nl op Youtube

Sponsoren RaRaRacing.nl 

Wilt u sponsor worden van onze website? Dat is geen probleem.

Hiervoor bieden wij u een vermelding van uw bedrijfsnaam met logo en een link naar uw website op onze website.

Dus heeft u interesse…
Neemt u dan contact met ons op via info@rararacing.nl!

Wiersma tuinaanleg & onderhoud Hurdegaryp
Autobedrijf Hoekstra Hilaard
https://www.1001stickers.nl/
TE KOOP / TE HUUR: Vogelweide 368 te Hoogersmilde

     

woensdag 21 november 2018 door Meindert15 onder -Foto's, -Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Sponsoren RaRaRacing.nl

FAC/NAB1600 ook in 2019 bij de NAC 

De NAC Autocross heeft wegens te beperkte deelname in de kever- en sprintklasse helaas moeten besluiten om afscheid van deze 2 klassen te gaan nemen, met ingang van 2019. Ook met de combiklasse bleef de deelname te beperkt.

Voor het gehele seizoen 2019 zal de FAC/NAB1600 uitgenodigd worden als gastklasse. Zij zullen net als andere klassen gaan strijden voor een kampioenschap. Deze klasse zal onder hetzelfde reglement rijden als op Speedway Blauwhuis van toepassing is.

dinsdag 20 november 2018 door Meindert15 onder -Nieuws | Geen reacties

Stockcarracing op NPO3 Lauren! 

Op dinsdagavond 20 november wordt op NPO3 het programma Lauren uitgezonden om 21:55. In dit programma wordt het stockcarteam van Lourenz de Vries gevolgd. Lourenz en zijn markante team nemen verslaggeefster Lauren Verster mee in de spannende sport die Stockcar racen heet. Bekijk de trailer via onderstaande link: https://youtu.be/_b884vzahXw

zaterdag 17 november 2018 door Meindert15 onder -Nieuws | Geen reacties