Home Info & Contact

Info & Contact

RaRaRacing.nl is een onafhankelijke autosport mediabedrijf met een ruim aanbod van media over autocross en autosport het noorden van Nederland. Ons team maakt mediareportages tijdens autosport evenementen, die gebruikt kunnen worden voor onder andere promotionele doeleinden. 

Ons team concentreert zich hoofdzakelijk op de Speedway autosport. De ouderwetse autocross en huidige autospeedway worden vaak door elkaar gehaald. Autospeedway is veel professioneler dan veel mensen denken. Het is voor het publiek een zeer aantrekkelijke tak van autosport. Tegenwoordig zijn het geen sloopwagens meer die een rondje rijden over een omgeploegd veld. De (semi)permanente circuits voldoen aan de moderne veiligheidseisen en staan garant voor schitterende autosport.

Bij Autospeedway autocross staat het vermaken van het publiek voorop. In tegenstelling tot de reguliere circuits zijn de dirttrack speedways volledig overzichtelijk in plaats van dat je maar 1 a 2 bochten kunt bekijken. Via de tribuneplekken kun je de 4 oval bochten vaak goed bekijken zodat je niets van de actie mist. Bij de meeste klassen starten de snelste coureurs achteraan. Deze moeten zich elke wedstrijd naar voren werken. Dus geen optochten waar de snelste vooraan start en wegrijdt.

Tussen de heats / manches door zijn vaak maar korte pauzes waardoor het publiek kort hoeft te wachten op de volgende wedstrijd. Ook is het rennerskwartier / pitlane gratis toegankelijk bij de meeste organisaties. Zo kan het publiek genieten van spanning op en naast de baan. 

Uiteraard zijn we ook regelmatig te vinden bij de reguliere grote autosport circuits voor mediarapportages. Ons doel is om de speedway autocross bekender te maken bij het grote publiek en om de autocrossers onze enthousiasme over te brengen over elke vorm van autosport.

Ons team bestaat uit liefhebbers van de autosport in het algemeen. Stuur gerust een vrijblijvende mail voor boekingen, uitnodigingen, etc.  

Algemene mail: info@rararacing.nl
Voor foto nabestellingen en website beheer: meindert@rararacing.nl

Wij staan ingeschreven bij de KvK.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ons team heeft NIETS te maken met de voormalige
Revolutionaire Anti-Racistische Actie actiegroep (RaRa).
Onze bedrijfsnaam is een samenvoeging
van de voorletters van onze oprichters.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++