Home Autocross Videos Videoverslag Erehaag Laurens Slik

Videoverslag Erehaag Laurens Slik

0
690

Op woensdagavond 8 april 2020 is Vrije Standaard coureur Laurens Slik op 22 jarige leeftijd om het leven is gekomen bij een auto ongeluk vlakbij zijn woonplaats op Texel. Een groot verlies voor de familie, vrienden, het eiland en de autosport.

Vrienden van Laurens hebben een bord geplaatst in de berm van de Laagwaalderweg, op de plaats van het ongeval, met het racenummer 690 erop. Laurens was geliefd in de autocross wereld.

Op dinsdag 14 april kwamen we bij elkaar om Laurens naar zijn laatste rustplaats te brengen op de begraafplaats Zuidhaffel 47 Oudeschild. Veel mensen gaven gehoor aan de oproep om een erehaag te vormen voor de rouwstoet. Zo`n 80 racewagens en bijna hetzelfde aantal bedrijfsbussen van Texel waren in een lange rij opgesteld tussen de honderden aanwezigen. Fijn om te zien dat we op de baan strijden, maar in zulke situaties er ook zijn voor elkaar.

Tijdens de uitvaart reed de racewagen van Laurens Slik voor de rouwwagen uit. De gestarte motoren werden uitgezet op het moment dat de rouwwagen voorbij reed. Zo gingen stap voor stap alle motoren uit en werd het lang stil. Race in peace Laurens!

Bekijk ons videoverslag door op de onderstaande foto te klikken: