29 augustus races op Speedway Blauwhuis

Met gepaste trots kondigt de FAC aan dat de tweede wedstrijd van het seizoen 2021 wordt verreden op zondag 29 augustus op Speedway Blauwhuis.

De inschrijving is inmiddels gesloten. Het maximale aantal van 180 coureurs in de 5 vaste klassen is gehaald.

Als je monteurs of fans meeneemt, geef dan aan met hoeveel personen jullie komen. Stuur hiervoor een aparte mail naar secretariaat@fac-autocross.nl

De entree kan dan contant voldaan worden aan de poort, net zoals vorige keer. Let op: bij de inschrijving krijg je een bevestigingsmail, heb je deze niet gehad dan is de inschrijving niet goed gegaan. De inschrijving is pas definitief als de startlijst bekend is gemaakt door de organisatie.

Door de inrichting van het terrein rond Speedway Blauwhuis met de vaste tribunes kan de FAC publiek verwelkomen op het terrein. En dat is natuurlijk goed nieuws. Voor deze wedstrijd hebben wij wel een limiet aan het aantal kaarten dat beschikbaar is. Hierbij geldt dat wij plaats kunnen bieden aan 2/3 van de normale capaciteit. De ticketverkoop voor bezoekers zal zo’n 2 weken vooraf aan ons evenement opengaan. Hierover volgt verdere berichtgeving.

Voor de toegang tot het terrein gelden dezelfde maatregelen als bij onze wedstrijd van 4 juli. Je krijgt toegang tot ons terrein als jij: Gevaccineerd bent, een herstelbewijs van corona kunt tonen, of een negatief testbewijs kunt tonen. Een test kan ingepland worden via www.testenvoortoegang.nl

Houd onze website of Facebook pagina in de gaten voor updates. Wij zien jullie graag op zondag 29 augustus op Speedway Blauwhuis.
Aanvang 11:30 uur.