4 juli wedstrijddag FAC Blauwhuis

De organisatie van Speedway Blauwhuis is erg blij dat zij bekend mogen maken dat wij op zondag 4 juli 2021 weer kunnen gaan racen! Vanaf 30 juni staat de overheid het ons weer toe.

De FAC autocross mag dit evenement weer organiseren met onze normale aantallen bezoekers. Echter zijn hier wel voorwaarden aan verbonden!

-Vooraf reserveren is verplicht. Vanaf aanstaande maandag 21 juni is het mogelijk om een ticket te kopen in de fac-autocross webshop.

De volgende maatregelen zijn wel van toepassing:
-Voor toegang heb je een geldig Corona toegangsbewijs nodig.
-Een toegangsbewijs heb je bij een volledige vaccinatie, als je de laatste 6 maanden Corona hebt gehad, de derde mogelijkheid is www.testenvoortoegang.org

Hier kan een ieder zich laten testen. En de uitslag hiervan in de Coronacheck-app zetten. Testen is gratis.

De organisatie zal bij de entree een check uitvoeren. Zij kunnen dit controleren via QR-code of per schriftelijk bewijs in combinatie met ID-kaart. Let op; een test mag niet ouder dan 40 uur zijn.

De coureurs kunnen zich vanaf aanstaande maandag aanmelden via de website. Ook voor coureurs gelden de bovenstaande maatregelen. Dus iedereen moet getest of gevaccineerd zijn. Er is plaats voor maximaal 180 deelnemers in onze vijf vaste klassen.

Mondkapjes en de Anderhalve meter maatregel is niet verplicht! Wij kunnen weer met zijn allen een gezellig racedag organiseren!

Verdere gedetailleerde informatie volgt.