Home Autocross Nieuws Aankondiging NAC autocross 18 september

Aankondiging NAC autocross 18 september

0

Voor de komende autocross mag de NAC gelukkig iets meer bezoekers verwelkomen dan de afgelopen keer. Helaas mogen ze nog niet op volle capaciteit bezoekers toelaten op het Van der Schaaf circuit, maar we mogen weer beperkt publiek uitnodigen.

Om dit allemaal mogelijk te kunnen maken moet de organisatie opnieuw met een aangepast concept werken. Coureurs kunnen zich vanaf nu in de komende 14 dagen inschrijven voor zaterdag 18 september. Iedere coureur betaald € 75,- inschrijfgeld, dit is inclusief entree voor 2 helpers.

De NAC nodigt voor 18 september opnieuw de sprintklasse uit. Tevens zullen alle reguliere minimum en maximum aantal rijders per klasse weer gehanteerd worden.* Deze kosten zijn exclusief de kosten voor een NAB licentie.

Rijders die geen jaarlicentie hebben dienen zelf een daglicentie aan te schaffen via de NAB.

In de loop van deze week zal de NAC via de website de kaartverkoop voor bezoekers openen. Entreekaarten kosten €17,50. Het is niet mogelijk om aan de kassa kaarten te kopen, dit kan uitsluiten online en er zijn beperkt kaarten beschikbaar. Kinderen t/m 12 jaar zijn gratis, en hoeven tevens geen corona toegangsbewijs te hebben.

Iedereen (bezoekers, helpers en coureurs) vanaf 13 jaar en ouder moet opnieuw een geldig corona toegangsbewijs kunnen tonen, i.c.m. een identiteitsbewijs. Het toegangsbewijs krijg je met één van de volgende bewijzen:

– Vaccinatiebewijs (volledige vaccinatie, min 14 dagen geleden)
– Herstelbewijs / Testbewijs
Met dit bewijs kun je in de Corona Check App een QR code aanmaken, deze wordt bij de entree gescand. Het vaccinatiebewijs mag ook schriftelijk, let er op dat deze wel 14 dagen oud moet zijn en volledige vaccinatie betreft. Een testbewijs is alleen geldig als je een QR code in de Corona Check app hebt, zelftesten zijn niet voldoende! Maak een afspraak via www.testenvoortoegang.org bij een testlocatie in de buurt, dit is gratis. Het testbewijs kun je dan toevoegen aan de CoronaCheck App. Let op: het testbewijs is 24 uur geldig!