Home Autocross Nieuws Aanvangstijd ACON Autocross as zondag vervroegd

Aanvangstijd ACON Autocross as zondag vervroegd

0
Autocross St. Maarten

Het bestuur van de ACON Autocross heeft, in overleg en met toestemming van de Gemeente Schagen, besloten om de aanvangstijd van haar wedstrijden van a.s. zondag te vervroegen naar 11.00 uur.

Gezien het zeer grote aantal inschrijvingen in ALLE klassen is men tot dit besluit gekomen. Met name in de Rodeo klassen en de Stockcar F1 klasse is het aantal inschrijvingen bijzonder groot.

In verband met het zeer grote aantal inschrijvingen voor de laatste cross van zondag 10 oktober vraagt het bestuur aan de deelnemers om hun cross auto krap te parkeren.Dit geldt voor ALLE klassen. Met name de Stockcar F1 klasse, die veelal met grote bussen komen, wordt verzocht om “met de spiegel op het rode streepje te rijden”. Als de coureurs dat doen dan kunnen ze met zijn allen in het rennerskwartier.

Er wordt deze dag begonnen met een wedstrijd om de JAN BRUIN TROFEE, in de Keverklasse.

De finale zullen ongeveer om 16.00 uur een aanvang nemen. Om ongeveer 17.00 uur is de finale van de Stockcar F1 gepland. Er wordt in deze klasse niet alleen gestreden om de Nederlandse titel maar ook om een hoge geldprijs van € 2.500,- welke is bijeengebracht door de ACON Autocross en Autogarage & Recycling De Nollen uit Heerhugowaard.

De totale prijzenpot voor deze wedstrijddag is bijna € 15.000,-. Nog nooit heeft de ACON Autocross op een wedstrijddag zoveel prijzengeld uitgekeerd.

De bezoekers worden verzocht om op tijd te komen naar haar circuit aan de Breelandsweg 17 te Sint Maarten (1744 HH). De entreeprijs is voor volwassenen € 15,00. Kinderen tot 12 jaar betalen € 5,00. Parkeren is gratis.

Tevens zal er deze dag weer een livestream worden gemaakt door Schoon Producties uit Broek op Langedijk. Voor meer info www.aconautocross.nl
Het einde van de wedstrijddag is bepaald op 18.00 uur.