Alleen online tickets NNO Ter Apel

Beste racefans,

De voorverkoop is gestart voor de eerste wedstrijd bij de NNO ter Apel. De online webshop waar de racefans hun online tickets kunnen bestellen voor de ovalraces (max. 6 per persoon) van zondag 11 juli a.s. is geopend.

Toegang is deze dag alleen mogelijk met een ticket gekocht in deze voorverkoop. De kosten voor een entreebewijs zijn zoals voor de corona-crisis.
€ 13,- euro voor volwassenen
€ 3,50 euro voor kinderen t/m 14 jaar
65+ is € 8,00 euro, per ticket verhoogd met € 1,- administratiekosten.

De naam van iedere bezoeker dient bij aankoop van de tickets geregistreerd te worden. Alleen de naam van de koper wordt op de tickets afgedrukt, de namen van de overige bezoekers staan in de database gekoppeld aan de tickets.

Let op, bij de poort van het autosportstadion kan het ID bewijs gecontroleerd worden op zowel leeftijd en/of de naam die op het ticket aangegeven staat.We vragen alle bezoekers een plekje langs het circuit te zoeken op een meegebracht (klap)stoeltje, om zodoende de 1,5 meter afstand zo goed mogelijk te kunnen realiseren.

Klik hieronder op de link om toegang tot de ticketshop te krijgen van onze partner Eventree: https://eventree.nl/evenement/1e-ronde-int-nederlandskampioenschap-ovalracing-2021-ter-apel/