Knipe

Autocross De Knipe maakt datum bekend

Onderstaand bericht hebben we ontvangen van de organisatie:

De laatste dagen stegen de temperaturen hard, de EK- koorts stijgt, maar de Coronacijfers dalen gelukkig ook hard. Dit maakt dat de overheid mogelijkheden ziet om de versoepelingen op een rap tempo door te voeren. Er is dus licht aan het einde van de tunnel.

Ook wij, V.V.V. de Knipe en de Drentse Autocross Club, zien deze lichtpunten en dit maakt dat wij voornemens zijn om op zondag 10 oktober 2021 te gaan autocrossen!Dit is onder voorbehoud dat de reeds geldende (gedrags)regels, zoals bijvoorbeeld de 1,5 meter samenleving en het verbod op evenementen weer opgeheven zijn.

Tevens moet er voldoende animo zijn, dus om er zeker van te zijn dat het doorgaat willen wij voor graag vóór 15 augustus weten of U ook mee doet. De wedstrijd zal weer op de oude vertrouwde locatie plaatsvinden.

Schrijf je dus snel in!
De volgende klassen zullen aan de start verschijnen (mits voldoende deelname!)
– De Regioklasse (coureurs uit de gemeenten: Fryske Marren; Heerenveen; Oost- en Weststellingwerf, Opsterland en Steenwijkerland), verdere reglement zie website
– Divisie V
– Toerwagenklasse
– Keverklasse
– Juniorklasse
– Combiklasse
– Vrije Standaardklasse
– Juniorbuggy
– Minibuggy

Inschrijfgeld bedraagt €30,- per klasse met uitzondering van de juniorklasse, de juniorbuggy en de minibuggy. Voor laatste drie genoemde klassen bedraagt het inschrijfgeld €0,-.

U dient zelf een geldige ERB of KNAF-licentie te hebben aangevraagd. Dus mocht je je weer lekker uit willen leven, geef je dan snel op via Auto Cross Club de Knipe; https://autocrossdeknipe.nl/aanmelden/ (let op nieuw web adres en nieuwe website!!)

Wees er snel bij, er zijn ca. 140 startplaatsen te vergeven. Wij hopen jullie graag te verwelkomen op 10 oktober in de Knipe.

Bestuur V.V.V. de Knipe en bestuur Drentse Autocross Club