Masters

Autocross Masters 2021 gaat van start!

Eindelijk, een bericht wat “de burger moed geeft”. Na een lange periode waarin het niet mogelijk was om de door onze geliefde hobby uit te voeren kijken we nu positief vooruit.

De organisatoren, de medewerkers en het bestuur van de Autocross Masters hebben er gruwelijk veel zin in en ongetwijfeld is dat van jullie kant, rijders – supporters – liefhebbers, niet anders.

Zoals iedereen weet konden de eerste en tweede wedstrijd van het kampioenschap 2021 niet door gaan en is de wedstrijd bij TACO in Terwolde verzet naar het eerste weekend in Juli, 3 en 4 Juli. Daar zal de organisatie het kampioenschap voor 2021 dan ook aftrappen op een nieuwe locatie in Terwolde.

Aansluitend gaat de Autocross Maters verder op 24 en 25 Juli naar Wijhe alwaar de organisatie te gast is bij de DAC op dezelfde baan als in 2019. De derde wedstrijd wordt georganiseerd in Toldijk door de LAT’77, op 7 en 8 Augustus op de baan die dezelfde lay-out zal hebben als tijdens de eerdere EK wedstrijd.

Volgens eerdere berichtgeving zou Pieterzijl geheel niet op de kalender komen in 2021, maar toch…. Vrijdag 20 en Zaterdag 21 augustus zal in Pieterzijl worden georganiseerd door de SANN. Dit als 4e wedstrijd in de serie van 5.

De organisatie van de Autocross Masters sluit 2021 af met de slotwedstrijd in Landen Belgie, op 2 en 3 Oktober, alwaar het Crazy Croeze Team de baan van 2017 weer gaat prepareren. We hopen natuurlijk allemaal dat we dan weer een gezamenlijk gezellig gruwelijk gemist kampioensfeest kunnen vieren!

Meer informatie over de entree, inschrijving en registratie lees op je Facebook pagina van de Autocross Masters door op deze zin te klikken.