Masters

Autocross Masters blijft positief

Onderstaand bericht hebben we ontvangen van de organisatie:


Klaarmaken, en naar de voorstart…

Wat zal iedereen blij zijn om dat door de speakers te horen schalken over kleine 7 weken! Het is al véél te lang geleden dat we, wij als organisatie, in de weer waren om crossen te organiseren en jullie de duels uitvochten om op het hoogste trapje te mogen staan.

In die véél te lange tijd zijn jullie bezig geweest met jullie bolides te preparen voor een volgende keer, bezig geweest met de vervoersmiddelen naar de wedstrijden toe, en met meer en meer verlangen naar weer een wedstrijd.

Wij als organisatie hebben in die véél te lange tijd toch plannen gemaakt en op het eind van afgelopen jaar toch een agenda samengesteld voor ons kampioenschap 2021. Jammer genoeg…… we hoeven dat niet te vertellen en iedereen kijkt gelukkig vooruit! De versoepelingen zijn aanstaande en “we kunnen de wei in” vanaf 1 Juli.

Door de organisatoren word er overlegt met de gemeenten en we zullen echt wel alleen onder de opgelegde voorwaarden mogen organiseren, maar dat hebben we er samen wel voor over, toch!? Wij als organisatie zijn nog bezig met de laatste puntjes die nog op de i moeten, en vragen daar jullie geduld nog een paar dagen voor.

Binnenkort meer informatie over de Autocross Masters agenda 2021. En rijders, denk aan je licentie aanvraag!

STAY TUNED IN THE NEXT WEEK