Home Autocross Nieuws Autocross Wijhe gaat door!

Autocross Wijhe gaat door!

0
Masters

Naar aanleiding van de persconferentie van afgelopen vrijdag begonnen de twijfels toe slaan, na in Terwolde de smaak te pakken hebben gekregen, zou dit toch niet voorlopig de laatste zijn.

Zoals wij konden lezen in de stukken van de overheid was er voor de autocross Masters niets gewijzigd. Maar zag de gemeente dat ook zo?? Na intensief overleg gister en vandaag met de gemeente Olst- Wijhe heeft de organisatie vandaag EINDELIJK te horen gekregen dat ze los kunnen in Wijhe op 23, 24 en 25 juli aanstaande! (Poort voor toegang geopend op vrijdag 23 juli van 12.00u tot 00.00 u).

Helaas nu ook weer zonder publiek.

1. Dus plan snel die afspraak voor het testen, want ook wij moeten werken met testen voor toegang! (LET OP! De testuitslagen zijn nu maar 24 u geldig!); uiteraard geldt dit niet voor degenen die een geldig herstelbewijs hebben in de CoronaCheck app of minimaal 2 weken volledig gevaccineerd zijn en dit aantonen in de app.

2. Upload jouw QR- code in de app; in Terwolde hebben we dit allemaal kunnen testen, mocht je het nu niet voor elkaar hebben word je weer teruggestuurd om zo lange opstoppingen hopelijk te voorkomen.

3. Houdt alle stukken, (portemonnee, legitimatie en telefoon met Corona check app of papier met geldige QR code gereed voordat U de locatie nadert!Bovenstaande geldt voor iedereen vanaf 12 jaar.

Wij hebben er in ieder geval weer zin in. Want Terwolde smaakte naar meer…