Home Autocross Nieuws Bekendmaking datum Racing Expo 2024

Bekendmaking datum Racing Expo 2024

0
Racing Expo Leeuwarden

Het is alweer een tijd geleden dat we de 10e editie van de Racing Expo Leeuwarden hebben georganiseerd, dit was op 22 en 23 februari 2020. Inmiddels zijn we alweer 3 jaar verder en in de afgelopen periode konden we helaas geen Racing Expo Leeuwarden organiseren door diverse omstandigheden, zoals natuurlijk de welbekende epidemie die over de hele wereld aanwezig was.

Maar nu zijn we inmiddels in het jaar 2023 aangekomen.  De “rayonhoofden”,  Theo Witteveen, Henk Reitsma, Anton Terpstra en Fokko Nooitgedagt zijn alweer enkele malen bij elkaar geweest. Na diverse vergaderingen met onder andere de “rayonhoofden” en de directie van WTC Expo in Leeuwarden, zijn we tot de conclusie gekomen, dat het weer tijd wordt om de 11e editie van de Racing Expo Leeuwarden in een hogere versnelling te zetten.

Samen met onze partner  WTC Expo is er naar de beursagenda van het WTC Expo gekeken en is er een geschikte datum gekozen voor de 11e editie van de Racing Expo Leeuwarden, de grootste Auto- en Motorsport, Tuning en Design beurs van Nederland. En natuurlijk niet te vergeten: de enige beurs in Nederland waar ook Live Indoor Demonstraties van diverse takken van de Auto- en Motorsport worden getoond in de Live Action Arena met daarbij ook nog . de grote aantallen Show- en Shine auto’s die aanwezig zijn.

Maar zal Racing Expo Leeuwarden dan weer aan het eind van 2023 worden georganiseerd of begin 2024 of toch nog aan het einde van 2024?

Het is eindelijk definitief : IT Giet OAN! It giet oan op 17 en 18 februari 2024 in het WTC Expo te Leeuwarden.

Binnenkort zullen de diverse standhouders, deelnemers Show- en Shine en ook de deelnemers Live Indoor Action Arena benaderd worden. Verder gaat de vernieuwde internetpagina van Racing Expo Leeuwarden online komen met alle benodigde informatie.

Volg ons op social media om de laatste ontwikkelingen op de voet te volgen.

Tot Racing Expo Leeuwarden op 17 en 18 FEBRUARI 2024!

Namens de organisatie WRO-Promotions en WTC Expo Leeuwarden