Belangrijk bericht rondom COVID-19 (coronavirus)

Veiligheid staat voorop bij RaRaRacing. We willen namelijk allemaal gezond genieten van de autosport. Nu de wereld te maken heeft met een uitbraak van COVID-19 (coronavirus) en wij deze situatie nauwlettend blijven volgen, willen we je graag informeren over de voorzorgsmaatregelen die wij hebben genomen.

Het coronavirus wordt nog steeds hevig onderschat. De maatregelen van de regering zijn niet voor niets genomen. Hierom hebben we besloten om voorlopig geen nieuwe interviews op te nemen fysiek bij de teams / organisaties thuis. Je zit toch gauw een uur dicht op elkaar en praat naar elkaar toe. De kans op besmetting is dan wel groter. En om nou met mondkapjes de interviews af te nemen ….

Denk ook om elkaar en respecteer de adviezen die het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu). Door verspreiding te voorkomen, kunnen we hopelijk sneller weer elkaar ontmoeten op het circuit.

Het goede nieuws is dat we nog een mooi aantal interviews en onbewerkt materiaal hebben liggen. Dus jullie hoeven je ondertussen niet te vervelen. We proberen nog steeds met grote regelmaat nieuwe video`s te plaatsen op ons Youtube kanaal.

Onze webshop blijft natuurlijk wel gewoon open voor nabestellingen, petten en fotoboeken.

Wij zijn ontzettend trots op al onze medewerkers die juist nu laten zien wat het betekent om een autosport hart te hebben. Laten we goed op elkaar passen en elkaar een hart onder de riem steken. Ik ben ervan overtuigd dat we ook deze uitdagingen samen zullen overwinnen.

Hopelijk snel tot ziens!