Laurens Slik

Erehaag Laurens Slik

Beste autocrossvrienden,

Aankomende dinsdag 14 april gaan wij afscheid nemen van Laurens Slik. Helaas is de uitvaart in besloten kring vanwege de Corona maatregelen. Ondanks dit verdiend Laurens een waardig en mooi afscheid van ons allemaal, en we hebben hiervoor gelukkig de mogelijkheden gekregen.

We willen graag iedereen die afscheid wil nemen van Laurens oproepen om aankomende dinsdag een erehaag op Texel te vormen, het liefst zoveel mogelijk met (vrijestandaard)crossauto’s.

De rouwstoet zal dinsdag om 14.15 uur vertrekken, langs de route zal dan de erehaag gevormd gaan worden. De erehaag wordt gevormd vanaf begraafplaats “de Hogeberg” aan de Zuid Haffel via de Schansweg richting de dijk.
Voor de mensen van vaste wal, de boot naar Texel vertrekt om 12.30uur vanaf den Helder, aankomst een klein half uurtje later.

Wij vragen jullie rekening te houden met de volgende punten om alles goed te laten verlopen:

– Houd je alstublieft aan de Corona regels, ga niet in groepen staan en houd 1,5 meter afstand van elkaar.
– Plaats je crosswagen met de neus naar de weg, richting Oudeschild. Op een zodanige manier dat de overige weggebruikers er nog wel langs kunnen, de weg is namelijk niet afgesloten.
– Parkeer je eigen vervoersmiddel zo veel mogelijk achter de crossauto´s in de berm of op het parkeerterrein in Oudeschild, te weten: het grasveld, op de Haven of bij Voordeelland.
– Mocht er helemaal geen plaats meer zijn op onze aangegeven locatie, graag opstellen langs de roze lijn richting de begraafplaats. De planning is dat de rouwstoet ons rond 14:15 zal passeren.

Texelaars en mensen die al eerder op Texel zijn graag niet eerder dan 12:30 uur opstellen.

We willen iedereen massaal oproepen dit bericht te delen en natuurlijk dinsdag massaal aanwezig te zijn om Laurens een laatste eer te geven die hij verdiend!

We willen iedereen nogmaals heel veel sterkte wensen.