Extra informatie monteurs & coureurs NAC autocross 14 augustus

Alle coureurs die ingeschreven staan hebben een mail gekregen over het betalen van het inschrijfgeld. Ook hebben ze allemaal de optie gekregen om nog extra plekken te reserveren.

Voor wie geen mail heeft kan zelf een mail sturen naar info@nac-autocross.nl . (Coureurs sprintklasse krijgen deze mail later nog)

Kinderen t/m 12 jaar mogen gratis en zonder registratie mee. Kinderen t/m 12 jaar hoeven niet getest te worden en vallen ook niet onder de geregistreerde personen. Zij mogen daarom gratis mee en worden niet meegeteld in het maximale aantal bezoekers.

Reminder voor iedereen dat er voor zaterdag een geldig Corona toegangsbewijs nodig is. Dit kan een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of testbewijs zijn. Bij de entree zal de organisatie de QR-code scannen, deze kun je laten zien op de CoronaCheck App óf je kunt een schriftelijke bewijs aanleveren in combinatie met ID-kaart. Het is dus echt belangrijk dat je een geldige QR code hebt!

Als iemand nog niet volledig gevaccineerd is, dan zal er alsnog getest moeten worden. Via www.testenvoortoegang.org dien je een test te laten afnemen, dit is gratis. Het testbewijs kun je dan toevoegen aan de CoronaCheck App. Let op: het testbewijs is 24 uur geldig!