Emmen

Extra informatie Speedway Emmen 25 september

Extra info met betrekking tot toegang rond de baan & rennerskwartier:

In tegenstelling tot eerdere berichten is een coronacheck toch niet noodzakelijk. Deze activiteit valt nu onder de categorie amateursport wedstrijden. Hier is een Coronacheck niet noodzakelijk. Ook is het niet meer nodig om de 1,5 meter afstand te houden en het verplicht zitten is tevens niet meer van toepassing conform de laatste richtlijnen van rijksoverheid zoals vermeld op de website rijksoverheid.nl Wel blijven de algemene adviezen van kracht: Geef elkaar een beetje de ruimte, was je handen regelmatig en blijf thuis als je covid gerelateerde klachten hebt.

Alle vrijwilligers, en rijders moeten door de poort aan de achterkant van het terrein. (achter de kartbaan, aan Pottendijk westzijde). Dus niet door de HOOFDINGANG!!! Voor navigatie adres van de kartbaan ingeven en voor de kartbaan op splitsing links aanhouden. Ook aan de poort aan de achterkant zal er gecontroleerd worden.

I.v.m. de toegangsregels en beperkte ruimte willen we zo weinig mogelijk personenwagens op het rennerskwartier. De wagens die echt het terrein op moeten kunnen in het rode gebied parkeren. Dus niet in de pits (afgezien van de autos die een trailer trekken).

De saloonstoxs bij voorkeur zoveel mogelijk in het groene vak parkeren. Het paarse gedeelte is de pits van de bangers. Zwart is de opstelplaats. En eventueel plaats om te keuren. Daar geen vrachtauto’s en/of bangers parkeren. (Wanneer het weer het toelaat zullen we op de baan gaan keuren).