Home Autocross Nieuws Geen Masters in weekend 22 & 23 April

Geen Masters in weekend 22 & 23 April

0
Masters

Definitief geen wedstrijd op 22 & 23 April.

De openingswedstrijd van ons kampioenschap 2023 is dus op 19 en 20 mei in Pieterzijl. Er is tot gisteravond met meerdere organisatoren overlegt en geprobeerd om de datum die vrij kwam door het (jammer genoeg) wegvallen van de wedstrijd in Herstappe in te vullen. Zoals eerder al vermeld is 22 en 23 April een moeilijke periode van het jaar om grond vrij te krijgen bij de boeren en daarbij komt dan ook nog dat het een flink aantal hectaren moeten zijn voor een evenement als een Autocross Masters wedstrijd, en daarbij komt dan ook nog dat er inmiddels nog maar 7 weken over zijn voor de vergunningaanvraag.

Nogmaals willen wij iedereen bedanken voor het mee helpen denken en overleggen om een eventuele vervangende locatie te vinden.

Zoals eerder aangegeven zal dan ook de registratie voor seizoen Autocross Masters 2023 morgen = zaterdag, openen. Vanavond komen op onze site www.autocrossmasters.com de reglementen online te staan en de link voor de registratie zal morgenmiddag geplaatst worden op de site.
Stay tuned
Bestuur Autocross Masters