Home Autocross Nieuws Geen Racing Expo in 2021

Geen Racing Expo in 2021

0

Geachte exposanten en deelnemers,

Racing Expo 2020 “The 10th Edition” was een mooi en geslaagd evenement. Organisatorisch was er sprake van een mooi geheel met een zeer divers aanbod in Auto & Motorsport, Tuning & Design. De bezoekersaantallen waren opnieuw naar tevredenheid. 
 
In goed overleg met onze partner WTC Expo hebben wij besloten het een jaar rustig aan te doen en een editie over te slaan. Dat betekent dat er in 2021 geen Racing Expo zal zijn. Reden is dat de organisatie van de beurs veel vraagt van alle betrokken, naast ieders reguliere baan.

In 2022 keren we echter graag terug met Racing Expo 2022 om er weer het grootste en beste evenement van te maken op het gebied van Auto- en Motorsport, Tuning & Design. Het contact met deelnemers en exposanten zullen we daarom zoveel mogelijk in stand houden.

Heeft u ideeën om Racing Expo groter, beter of nog mooier te maken? Schroom dan niet en neem contact met ons op. Vooral samen kunnen we zorgen voor een blijvend sterke Racing Expo.

Wij willen hoe dan ook iedereen bedanken voor hun bijdrage aan de afgelopen 10 edities en hopen jullie weer te zien op de 11e editie in 2022. Nadere details over de datum volgen op een later moment.  
 
Team Racing Expo Leeuwarden
WRO Promotions                               WTC Expo B.V.
Theo, Henk, Anton, Fokko                
en alle vrijwilligers