Knipe

Informatie autocross De Knipe

Belangrijke informatie voor de cross:

Afgelopen dinsdag was er weer een Corona persconferentie met een aantal wijzigingen in het coronabeleid. Dit betekend onder andere dat er met ingang van 25 september geen maximum aantal bezoekers is op evenementen. Dit is dus goed nieuws voor de autocross.

Dit betekent dat autocross de Knipe verreden mag worden met publiek. De kaartverkoop voor deze wedstrijd zal gewoon ouderwets aan de baan zijn.

U dient wel in het bezit van een geldige QR- code in de CoronaCheck- app te zijn en U te kunnen legitimeren. Vriendelijk verzoek aan zowel de bezoekers als de coureurs om zoveel mogelijk gepast of met de pin te betalen.

Bij het betreden van het terrein mag de chauffeur blijven zitten, aan de overige passagiers (vanaf 12 jaar) wordt gevraagd om de auto te verlaten en zich bij de andere kassa te melden. Hiermee hoopt de organisatie de wachttijden zoveel mogelijk te verkorten.

Het terrein aan de DS. van der Veenweg 22 zal om 7.30 uur geopend worden, coureurs graag met auto voor 10.00 uur binnen.

Vanwege de grote inschrijving en het vroege aantreden van het donker wil de organisatie om 11.00 uur starten. De organisatie gaat werken met de KNAF- app, dus mocht U deze app nog niet op uw telefoon hebben staan , download deze dan nog snel in de Play- of Appstore.

De indelingen zullen niet meer op het papieren prikbord komen te hangen, maar alleen in de app zichtbaar zijn. Als laatst geldt nog voor degenen die geen geldige KNAF- licentie hebben, deze dienen via de KNAF- site een ERB (voorheen daglicentie) aan te vragen.(Met uitzondering van de juniorenrijders uiteraard, deze dienen in het bezit te zijn van een geldige KNAF- licentie en kunnen geen ERB aanvragen).

De inschrijvingen beginnen aardig door te lopen. Divisie V is vol, de andere klassen beginnen ook aardig vol te lopen. Voor de keverklasse en juniorbuggy moeten er nog een aantal rijders bijgeschreven worden om deze klassen door te laten gaan.

Dus mochten jullie nog iemand weten die graag wil rijden, laat hem/ haar dan snel opgeven via de site https://autocrossdeknipe.nl/aanmelden/

Met vriendelijke groet,ACC de Knipe en Drentse Autocross Club