Home Autocross Nieuws Inschrijving Racing Expo 2024 gestart

Inschrijving Racing Expo 2024 gestart

0
Racing Expo Leeuwarden

Op 17 en 18 februari 2024 barst het geweld weer los in het WTC Expo in Leeuwarden. Voor de 11e keer op rij slaan WRO-promotions en WTC Expo de handen ineen om de grootste auto- en motorsport-, tuning- en designbeurs van Nederland te organiseren: Racing Expo Leeuwarden!

Spektakel en actie!

Wat begon als een bescheiden bijeenkomst in 2007 met slechts 2 hallen, heeft zich ontwikkeld tot een fenomenaal spektakel waarbij het gehele WTC Expo wordt gevuld met adrenaline, actie en entertainment! Ook deze 11e editie belooft een evenement te worden waar alles draait om auto- en motorsport, tuning en design. Met meer dan 40.000 vierkante meter vol activiteiten en entertainment, beloven we dat er geen moment van verveling zal zijn.

Deelnemen? Schrijf je nu in!

De eerste standhouders hebben zich inmiddels weer aangemeld. Ook interesse? Op de website kun je je digitaal aanmelden voor deelname aan de Racing Expo Leeuwarden, zowel als standhouder of als deelnemer aan de Show & Shine. Als je met een los voertuig in de auto- en motorsporthal wilt staan dan kun je je ook digitaal aanmelden. Schrijf je snel in via de onderstaande button!
Schrijf je hier in!

Ontdek onze vernieuwde website!🌐

We hebben hard gewerkt aan onze vernieuwde website. Neem snel een kijkje op www.racing-expo.nl en ontdek de laatste updates, bekijk nieuwe foto’s en geniet van de geweldige aftermovie van 2020. Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief en schrijf je in als deelnemer.

Wat kun je verwachten?🎌

Het duurt nog wel even, maar de voorbereidingen zijn in volle gang! De eerste standhouders hebben zich dan ook alweer aangemeld. Op de 11e editie van Racing Expo Leeuwarden kun je een gevulde hal met alle facetten van auto- en motorsport verwachten, een hal met design, show & shine en tuning, en natuurlijk de hallen met de bruisende Live Action Arena. Hier zie je tijdens demonstraties de auto’s en motoren in actie. Ben jij benieuwd? Zet dan de nieuwe datum alvast in je agenda en schrijf je in voor Racing Expo op 17 en 18 februari 2024!