Autocross St. Maarten

Instructies aanmelding ACON

Aanmelden voor deelname aan de wedstrijden bij de ACON op 19 september 2021 is vanaf maandag 06 september 2021 mogelijk. Het aanmelden sluit in de nacht van maandag 13 september 2021 naar dinsdag 14 september 2021 om 23:59.

De instructies voor inschrijven en aanmelden staan hieronder beschreven:

Inschrijven en aanmelden ACON 2021.
www.aconautocross.nl

-Inschrijven:
Heb je dit jaar nog GEEN account aangemaakt? Doe dit dan eerst onder inschrijven, inloggen is NIET nodig. Vergeet niet na het inschrijven de link in de ontvangen e-mail aan te klikken ter bevestiging van je e-mailadres.

Heb je dit jaar al WEL een account aangemaakt, log dan in bij MIJN ACON met inlognaam (het opgegeven e-mailadres) en het wachtwoord welke je hebt aangemaakt tijdens de inschrijving.

Na het inloggen bij MIJN ACON zijn er drie mogelijkheden:
– Aanmelden voor cross. (eerst volgende wedstrijd)
– Inschrijving bewerken.
– Uitloggen.

Aanmelden voor cross:
Deze optie gebruiken als het aanmelden voor een wedstrijd is geopend. De volgorde na het kiezen voor deze optie is betalen voor inschrijven, aanmelden en licentie. Na de betaling de verklaringen m.b.t. de licentie invullen en afronden. Als je dit volledig hebt afgerond sta je gelijk op de startlijst.

Inschrijving bewerken:
Maak van deze optie gebruik om je inschrijfgegevens te wijzigen. Bijvoorbeeld een ander transpondernummer in te voeren, als deze gewijzigd is. Je bent immers zelf verantwoordelijk voor de juistheid van je gegevens. Let wel op, de wijzigingen worden meegenomen bij de volgende aanmelding voor een cross. Dus heb je iets te wijzigen doe dit dan eerst, daarna aanmelden voor een cross, dan zijn de wijzigingen meegenomen in de actuele aanmelding.

Uitloggen:
Spreekt voor zich, na bovenstaande handelingen kan je het menu MIJN ACON verlaten door op uitloggen te klikken.