Ladies only race Lelystad

Op zondag 31 oktober organiseert de NOV Autospeedway Lelystad weer een Ladies only race. Nagels gelakt, oogschaduw, lippenstift en de pumps aan de kant!

De vrouwen, vriendinnen en dochters van de mannelijke coureurs gaan een lekker
dagje scheuren. Mannen die wat onwennig rondlopen…handen in de zakken…koffie moeten zetten… én er voor moeten zorgen dat de vrouwen kunnen blijven racen.

Op 31 oktober worden de rollen weer omgedraaid. Met bolides van pakweg 60 tot 600 pk gaan de vrouwen het asfalt van Midland circuit onveilig maken. Snelle BMW’s, Formules wagens, Rodeo’s en Stockcars gaan bestuurt worden door vrouwelijk schoon.

Op veler verzoek is het bij de LADIES ONLY ook mogelijk deel te nemen met een BANGERSTOX. Mede omdat voor alle klassen geldt dat er NON-CONTACT gereden wordt, kunnen dames nu ook voor deelname in deze klasse inschrijven; wees er snel bij want vol is vol!
Opgeven kan via de mail; nov@autospeedway.org of via Whatsapp: 0610268312

Graag bij het inschrijven de volgende informatie meesturen:
-Volledige voor- en achternaam
-Klasse
-Startnummer
-Transpondernummer
-(dag)licentienummer

De daglicentie kan online aangevraagd worden bij de NAB via: https://www.nederlandseautosportbond.nl/licentie/licentie-aanvragen

Bij het Ladies Only op zondag 31 oktober komen ook aan de start:
-Standaard 1600 cc
-Rookie rods
-Stockrods standaard 1600 tot 2000cc.
-Rodeoklasse
-FAC1600
-Stockcar Formule 2
-Saloonstockcars

Voor de klassen BMW 325i, Stockcar F1 en National Hotrod zijn momenteel te weinig opgaven om de klasse te laten deelnemen, maar de inschrijving is nog niet gesloten!