Home Autocross Nieuws Laurens Slik vereeuwigd op NK vrije standaard bokaal

Laurens Slik vereeuwigd op NK vrije standaard bokaal

0

Vorig jaar 2020, het jaar waarin geen cross werd gereden en waar het op alle banen stil bleef. In dat zelfde jaar werd onze crosswereld flink opgeschud. Niet door een prachtig mooie crosswedstrijd maar door het noodlottige ongeval waarbij Vrije Standaard coureur Laurens Slik, om het leven kwam.

De rest van het jaar 2020 neem stilletjes aan zijn vervolg en helaas blijft ook een Nederlands kampioenschap Vrije Standaard uit. Om deze sympathieke coureur nogmaals te eren heeft de huidig titelhouder Arnold van der Veen samen met de NAC-autocross bedacht Laurens zijn naam te vereeuwigen op de felbegeerde kampioensbeker waar hij zeer zeker een grote kanshebber voor zou zijn geweest. De wisselbeker is door medecoureur Jan vd Weij opgeknapt en voorzien van een mooi eerbetoon aan Laurens.

Op zondag 18 juli, de dag dat aanvankelijk de thuiscross van Laurens op Texel zou worden verreden werd deze beker overhandigd door het team van Arnold, en David namens de NAC aan de vader van Laurens, Rob Slik. Een moment dat ons allen raakt en lang bij zal bij blijven.

Hopelijk kan Rob namens Laurens de wisselbeker in het jaar 2022 uitreiken aan de opvolgend Nederlands Kampioen.