Home Autocross Nieuws Aanpassing kalender NK autocross

Aanpassing kalender NK autocross

0

Update ontvangen vanuit de organisatie van het EUROL NK Autocross 2021:

Vorige week hebben we jullie laten weten dat er goed nieuws vanuit de gemeente Bronckhorst was m.b.t. de NK in Toldijk. Maar na zonneschijn kan er dus ook regen komen. Want dat hebben we ook, terwijl er ook wel weer positieve berichten te melden zijn.

Dus eerst maar even het mindere nieuws dan. Autosportvereniging Gendringen heeft van de gemeente Oude IJsselstreek slecht nieuws ontvangen. Omdat de gemeente (nog) niet weet wat de Coronaregels worden vanaf 14 augustus, kan de gemeente nu geen vergunning afgeven. Er zijn volop gesprekken met de gemeente geweest en wij danken de gemeente Oude IJsselstreek voor het mee denken., Maar wij en ASVG kunnen en willen niet langer wachten en willen duidelijkheid verschaffen voor jullie allemaal en ook voor ons zelf. Helaas gaan NK 3 en 4 op 14 en 15 augustus a.s. in Gendringen NIET door.

Maar wat is dan het goede nieuws? We hebben niet stil gezeten de afgelopen dagen en we hebben ACC Geffen bereid gevonden om twee NK wedstrijden te organiseren. Dus NK 4 en 5 worden nu gehouden op 11 en 12 september in Rosmalen. Vanaf deze plek danken wij ACC Geffen voor het meedenken in deze situatie en jullie voor het feit om je weer flexibel op te stellen. Uiteraard zijn we met z’n allen afhankelijk van de medewerking van de gemeente.

MAG ER PUBLIEK AANWEZIG ZIJN IN TOLDIJK?
Helaas niet, het is een besloten sportwedstrijd zonder publiek. We vertrouwen erop dat jullie begrijpen dat het voor ons enorm schakelen is geweest om steeds maar weer een nieuw plan bedenken.

Vorige week zonk de moed ons aardig in de schoenen. Maar we hebben besloten om er voor te gaan, en we hopen jullie ook! Als we er met z’n allen de schouders onder zetten kan het Eurol NK Autocross met 5 wedstrijden op het programma een mooi kampioenschap worden.