Home Autocross Nieuws Persbericht Autocross Masters

Persbericht Autocross Masters

0
Masters
Onderstaand persbericht ontvangen van de Autocross Masters:

Steeds korter komen we bij de eerste start van de openingswedstrijd in ons kampioenschap 2023. Volgende week vrijdagmorgen 19 mei zal klasse 2, de toerwagens tot 2200cc 2wdr, de eer hebben om in Pieterzijl ons seizoen te openen. Ook al is het een “volle bak” daar in het hoge noorden, moeten we helaas ook rijders teleur stellen omdat de vraag naar startplaatsen hoger is dan het aanbod en we jammer genoeg niet iedereen kunnen laten starten cq. verwerken.

“Samen maken we autocross” en samen gaan we er alles aan doen om het allemaal zo vlot mogelijk te laten verlopen, samen zijn dan wij van Autocross Masters = wedstrijdleiding, start, baancommissarissen, TC, Timing en het wedstrijdsecretariaat. Ook hoort bij samen: de organisatoren die gaan zorgen voor een vlot baanonderhoud en afslepen van de auto’s.
Afgelopen winter hebben wij overlegt en het reglement op sommige punten aangepast / veranderd en dat zeker ook met oog op een vlot verloop!
Jullie rijders zijn druk, druk met werk en druk met klaarmaken van de auto’s en weinig tijd voor overige dingen! Vandaar dat we om de 2 dagen een berichtje plaatsen waarin we telkens enkele reglementswijzigingen en herinneringen vermelden, dit onder de naam:

WIST U DAT….

De wist U dat van vandaag is: Registratie sluit woensdagavond 10 mei 20.00uur. Degene die een herinnering e-mail ontvangen hebben voor ontbrekende informatie (bijvoorbeeld Equipe inschrijvingen die niet volledig zijn) hebben nog tot dat tijdstip de tijd om de registratie compleet te maken.

De betaalverzoeken welke per wedstrijd betaald worden zijn verstuurd en hieraan moet voldaan zijn voor Maandagmiddag 15 mei 12.00uur, dit om zeker te zijn van de startplaats in Pieterzijl.

Tot woensdag