Home Autocross Nieuws Raceweekend oktober 2023 Duitsland Hoope

Raceweekend oktober 2023 Duitsland Hoope

0
Brikenring

Op 7 en 8 oktober 2023 zijn de Nederlandse coureurs uit de vrijestandaard klasse en de standaard klasse weer welkom in Hoope (Duitsland) op de Birkenring. De vrijestandaard rijden aparte manches en de standaard coureurs rijden tussen de Duitsers in de NAX cup. Een poging om aparte Nederlandse manches te organiseren lukt helaas niet in verband met het tijdschema.

De standaard auto`s moeten voldoen aan het NAX regelement (www.nax-cup.Com). Heb je vragen over het NAX-reglement, stuur dan een Messenger bericht naar Marcel Rath via Facebook.

Het inschrijven kost € 50,- en verloopt voor de Nederlandse coureurs via Marcel Rath.

De vrijestandaard coureurs hoeven geen licentie omdat ze een gastklasse zijn. De Standaard coureurs hebben ene NAX daglicentie nodig.

De verwachte indeling is dat op zaterdag vrije trainingen zijn + de tijdstrainingen. Daarna 1 manche. Op zondag de 2e + 3e manche + de finale. Afhankelijk van de opgaves kan hierin geschoven worden.

De organisatie is erg blij met de Nederlandse deelname en is ook in 2024 van plan een aantal grote crossweekends te organiseren.