Home Autocross Nieuws Short Track Motorsport Show Drachten

Short Track Motorsport Show Drachten

0

Op verzoek van wel zeer veel stockcar fans, maar vooral ook standhouders is de stockcar beurs van Franeker terug. Onder een nieuwe naam : Short Track Motorsport Show. En op een nieuwe en betere locatie : het Fries Congres Centrum in Drachten.

Naast twee dagen beurs zal ook de feestavond in ere hersteld worden, beter bekent als de Hot Winternight. De beurs is bedoeld voor Stockcar F1 en F2, Autospeedway, Autocross en Ovalracing. Met als doel de gezelligheid van Franeker 15 jaar geleden terug te halen. Met de opbouw op vrijdag 17 januari gaan we proberen om weer iets unieks neer te zetten waar net als Franeker nog lang over gepraat zal word. Wij hebben er zin in. Belangstelling om ook standruimte te huren neem contact op via de button bericht verzenden.

Nu het raceseizoen 2019 bijna is afgelopen, kijkt iedereen alweer vooruit naar de start van 2020, welke begint met de Short Track Motorsportshow in Drachten op 18 en 19 januari. We krijgen steeds meer vragen binnen over wat de kosten zijn om deel te nemen aan de beurs. Het is mogelijk om bij ons al een standruimte huren van 5 bij 5 meter voor slechts € 75,- inclusief 2 weekendkaarten en toegang tot de feestavond. Groter is natuurlijk ook mogelijk.

Losse auto’s zijn ook van harte welkom en betalen € 25,- en krijgen hiervoor ook 2 dagen toegang tot de beurs en de feestavond (1 weekendkaart).

Neem via Facebook contact met de organisatie op en geef je e-mail adres door en we sturen je het inschrijfformulier digitaal toe.

De entree van de beurs is € 8,00 per persoon per dag. En kinderen tot 12 jaar gratis.
De toegang tot de Hot Winternight met live muziek en DJ is slechts € 5,- per persoon.
Passe Partout (2 dagen beurs+feestavond) voor 17 euro.