Short Track motorsport show verplaatst naar 2022

Beste autosport vrienden,

Mits januari 2020 hadden we in het Fries Congrescentrum in Drachten twee geweldige beursdagen. Zeer mooie stands, vele race-klassen die vertegenwoordigd waren bij diverse clubs, clubkampioenen gehuldigd op de feestavond en vele enthousiaste bezoekers.

De beurs voor de eerste keer georganiseerd en voor de eerste keer een bezetting van 90%, iets waar wij als organisatie zeer trots op zijn. De waardering was overweldigend, vooral toen iedereen tevreden naar huis ging en bij ons langskwamen om te bedanken en ons te vertellen ’tot volgend jaar, wij zijn er weer bij’.

Inmiddels is het bijna november en januari komt al snel dichterbij. Helaas is 2020 een ander jaar geworden dan wat iedereen had verwacht. Slechts een enkele verreden wedstrijd, geen coureur die clubkampioen is geworden. Alle verkochte helmen, overalls, banden die op de beursvloer zijn verkocht liggen nog ongebruikt klaar voor de eerste wedstrijd.

Lang hadden wij de gedachte dat de tweede beurs in januari 2021 een knaller zou worden met een record aan nieuwe auto’s op de beursvloer. Inmiddels zitten we midden in de tweede coronagolf en de regels worden momenteel alleen maar strenger in plaats van versoepeling.

Alle evenementen liggen plat en het uitzicht op ‘licht aan de horizon’ is nog ver te zoeken. Na goed overleg als organisatie in samenwerking met het Fries Congres Centrum hebben we besloten om de beurs te verplaatsen naar 29 en 30 januari 2022. Samen met jullie maken we er dan een knallende show van die nog mooier wordt dan de eerste editie.

Met sportieve groet,
Durk Osinga en Yme Mollema,
Organisatie Short Track Motorsport Show Drachten