Lelystad

Stockcars & Saloons Ladiesrace

We hebben geweldig nieuws! Vanmiddag heeft het bestuur van de NOV Autospeedway unaniem besloten dat zowel de Stockcar F1 als de Saloons TOCH gaan rijden tijdens de Ladies Race!

Dit betekent dat de adrenaline weer door de aderen zal stromen, en we kunnen genieten van de spectaculaire races die deze klassen bieden. Het bestuur heeft hard gewerkt om dit mogelijk te maken en we zijn ontzettend blij met hun beslissing!
Maar dat is nog niet alles! We herinneren jullie eraan dat je je nog steeds kunt aanmelden voor ALLE raceklassen tot donderdagavond 20:00 uur!
Vergeet niet een weekendlicentie aan te vragen via de website van de NAB.
Dus als je zelf de uitdaging wilt aangaan en wilt deelnemen aan deze geweldige lady-races, aarzel dan niet langer en meld je vandaag nog aan!
Samen kunnen we weer genieten van een geweldige racedag vol actie, spanning en snelheid. Dus zorg ervoor dat je erbij bent op de NOV Autospeedway en support de dames!
Aanmelden is eenvoudig. Stuur een e-mail naar nov@autospeedway.org of meld je aan via whatsapp 06-10268312 met je naam, de raceklasse waarin je wilt deelnemen en je transpondernummer.
Vergeet niet op tijd in te schrijven, zodat je verzekerd bent van een plekje op het circuit!
We houden je op de hoogte van alle details en verdere updates via onze facebookpagina. Dus blijf ons volgen om niets te missen!
Laten we er samen een onvergetelijke racedag van maken bij de NOV Autospeedway. Zien we je daar?
Met vriendelijke groet,
Het Team van NOV Autospeedway