Home Autocross Nieuws THEATER ONTMOET AUTOCROSS

THEATER ONTMOET AUTOCROSS

0
Trochknaller

Ter gelegenheid van het 30-jarig jubileum van de autocross wordt in Makkum een groots Frysk open lucht theaterstuk opgevoerd. Bij dit unieke en ludieke project wordt theater en de autosport op een spectaculaire wijze samengebracht.

NOTEER ALVAST IN JE AGENDA

do 9 | vr 10 | za 11 juni 2022
CIRCUITPARK ‘T NAUW MAKKUM

Het verhaal:
Schrijver: Peter Sijbenga

Alles in het leven van de jonge Ate Wouda moet wijken voor zijn grote passie; de autocross. Al zijn geld en vrije tijd steekt hij in zijn crossauto “De “Trochknaller”. Ate heeft er alles voor over om zijn droom te verwezenlijken: winnen!

En die droom komt uit: Ate wint met zijn “Trochknaller” de ene na de andere prijs en wordt een begrip in de autocross wereld.

Maar, terwijl Ate op de crossbaan de grote winnaar is, speelt er zich thuis tussen hem en zijn vrouw Marrit een strijd af, die Ate niet kan winnen. Hij verliest door te kiezen voor de “Trochknaller”, alles wat hem lief is.

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Wesley, die als kleine jongen altijd met vader Ate naar de crossbaan ging, heeft dezelfde dromen als zijn vader destijds. Moeder Marrit houdt haar hart vast. Zal de liefde deze keer winnen van de passie, of zal de geschiedenis zich herhalen?

De “Trochknaller”, een verhaal over liefde en passie. Over winnaars en verliezers…

Tickets te koop via http://detrochknaller.nl/tickets.html