Home Autocross Nieuws Trainingdag(en) 22 / 23 Juli Stockcar klassen Speedway Emmen

Trainingdag(en) 22 / 23 Juli Stockcar klassen Speedway Emmen

0
Speedway Emmen

Zondag 23 Juli aanstaande staat er een training dag gepland voor alle stockcar klassen die op Speedway Emmen rijden. Mocht de animo zo groot zijn dat we 2 dagen vol kunnen maken dan gaan we zaterdag 22 juli evt ook trainen.

Voorwaarde is wel dat we tenminste 50 auto’s voor beide dagen moeten hebben, en het weer moet het toelaten.

Je moet in het bezit zijn van een NAB Dag of Jaar Licentie.

Auto’s moeten voldoen aan de geldende regelementen.

Om goede planning te kunnen maken vragen we je aan te geven welke dagen je zou kunnen. Als je beide dagen kan is de kans groter dat er plek is om te rijden. Wij zullen een zo goed mogelijk indeling maken wie wanneer kan rijden. We gaan ons best doen maar het zal lastig zijn om aan ieders wensen te kunnen voldoen. Je mag evt aan beide trainingsdagen deelnemen. Voor rijders die van ver willen komen is overnachten evt mogelijk.

De trainingsdagen zijn van 10 tot 16:00 uur. Uiteraard handig om op tijd aanwezig te zijn. Kosten zijn 50,- per auto per dag vd junioren en 60,- per auto per dag vd de overige klassen dit voor aanvang training (op de dag zelf) gepast en contant betalen bij de keuring.

Speciaal voor de F2 junioren klassen willen we de extra training op zaterdag eind middag/avond organiseren en afsluiten met een BBQ
Tijdstip 17.00- +-21.00 uur

Je meld je aan door op deze zin te klikken.