Home Autocross Nieuws Trainingsdagen Speedway Emmen

Trainingsdagen Speedway Emmen

0
Emmen

Trainingsdag Bangers en saloonstox

Beschikbare dagen zijn:
-Zaterdag 3 juli
-Zondag 4 juli
-Zaterdag 10 juli
-Zondag 11 juli.

Max 50 auto’s per dag
Max 3 mensen per auto. (bijv 1 rijder en 2 monteurs)
Kosten €75,- per auto per dag.

Dagen zullen nagenoeg volgeboekt moeten zijn om doorgang te kunnen hebben. De trainingsdagen zijn van 10 tot 16:00 uur. Uiteraard handig om op tijd aanwezig te zijn.

Het is een dag bedoeld voor het plezier. Een dag vermaak. Het is geen RACE dag. Contact op de baan is dan ook VERBODEN!! Opzettelijk contact zal dan ook consequenties hebben. Bijv uitsluiting vd trainingsdagen maar evt ook van eerstvolgende wedstrijden.

Een licentie is niet nodig. Een auto delen is daarom geen probleem. Bestuurder moet uiteraard nuchter zijn en bij inschrijving ook aangemeld zijn. De rijder die zich opgeeft is ook verantwoordelijk voor de andere mensen die hij opgeeft.

I.v.m. de grote verwachte belangstelling dit vragen we je aan te geven wanneer je allemaal zou kunnen. Wij zullen een zo goed mogelijk indeling maken wie wanneer kan rijden. We gaan ons best doen maar het zal lastig zijn om aan de wensen van iedereen te kunnen voldoen. Je mag evt aan meerdere trainingsdagen deelnemen.

Planning is om te beginnen met max 10 auto’s op de baan. Nadat iedereen weer beetje gewend is willen we naar ca 15 auto’s. Het zal gewoon een kwestie zijn van netjes achter elkaar aansluiten. We racen ca 10- 12 ronden waarna de auto’s na de vlag direct de baan verlaten en de volgende 10 de baan oprijden. Het gaat dus in hoog tempo achter elkaar waardoor je nooit lang hoeft te wachten. Het is dan wellicht ook verstandig om met een radiateur te rijden.

Auto’s en volledige uitrusting dienen verder wedstrijd-klaar te zijn. Er is geen keuring dus check zelf nog extra goed op brandveiligheid.

Regels m.b.t. Corona:
-Afstand houden. Houdt zoveel mogelijk afstand van elkaar dus denk aan de 1,5m regel zeker bij mensen van buiten je eigen bubble.
-Het is buiten dus mondkapjes zijn NIET verplicht.
-Alle rijders moeten moeten bij de opgave namen van hun monteurs opgeven.

I.o.m. de motorcross kunnen we parkeren na de keuring van de stockcars (vanaf de loods) tot aan de inham voor bij de tunnel.

DEELNAME AAN DE TRAINING IS VOLLEDIG OP EIGEN RISICO!

Opgave is mogelijk via: https://forms.gle/BbRFsmewzzuWrW6N7