Emmen

Trainingsdag 1 april Emmen

Trainingsdag zondag 2 april gaat niet door!

Door een miscommunicatie kunnen we alleen trainen met de Stockcars op zaterdag 1 april. Op de zondag is er een grote motorcrosswedstrijd op de motorcrossbaan waardoor er niet genoeg ruimte is om te gaan trainen. We zullen nog even zoeken naar een andere datum.

Voor de zaterdag zijn er nog enkele plekjes beschikbaar. Opgeven kan nog steeds via de link onderaan dit bericht: Wil je deelnemen aan het training weekend? Je kan inschrijven via deze link.

Logischerwijs kan de trainingsdag alleen doorgaan als het weer goed genoeg om de baan te kunnen herstellen

_______oorspronkelijk bericht___
Zaterdag 1 april aanstaande staat er een training dag gepland voor alle stockcar klassen die op Speedway Emmen rijden. Mocht de animo zo groot zijn dat de organisatie 2 dagen vol kunnen maken dan kan er ook op zondag 2 april getraind worden.

De training is beschikbaar voor de volgende klassen:

-Brisca Micro F2
-Stockcar F2 junioren klasse
-Stockcar F2 klasse
-Stockcar F1 klasse
-Stockcar herritage klasse
-2l saloon stockcars

Voorwaarde is wel dat we tenminste 50 auto’s voor beide dagen moeten hebben en het weer moet het toelaten.

-Je moet in het bezit zijn van een NAB (dag of jaar) licentie.
-Auto’s moeten voldoen aan de geldende reglementen.

Om goede planning te kunnen maken vraagt de organisatie om aan te geven op welke dagen je kunt trainen. Als je beide dagen kan is de kans groter dat er plek is om te rijden.  De organisatie zal een zo goed mogelijk indeling maken wie wanneer kan rijden.

Ze gaan hun best doen maar het zal lastig zijn om aan ieders wensen te kunnen voldoen. Je mag evt aan beide trainingsdagen deelnemen. Voor rijders die van ver willen komen is overnachten evt mogelijk.

Opgeven kan tot 15 maart!