Speedway Emmen

Uitslag junioren 23 september Speedway Emmen

Door de bijzondere omstandigheden afgelopen zaterdag is de finale eerder geëindigd dan normaal. Omdat de omstandigheden voor aanvang van de finale dusdanig pittig waren heeft de organisatie de rijders gevraagd wat ze wilden. Iedereen was voor. Vandaar dat er geprobeerd is om de finale volledig te racen.

Helaas waren deze omstandigheden toch te pittig en is er besloten de race vervroegd af te vlaggen. Vandaar dat de organisatie even gewacht heeft met het bekendmaken van de finaleuitslag, om te kijken wat ze het beste kunnen doen qua punten.

De 80% regeling is in deze niet van toepassing omdat deze betrekking heeft op 80% van het totaal aantal afgelegde ronden. Niet 80% van de af te leggen ronden.

Wel heeft de organisatie van Speedway Emmen met het oog op de toekomst besloten dat het in het vervolg voor de start duidelijk moet zijn wat betreft de puntenverdeling. De wedstrijdleiding neemt de beslissing in het wel of niet door laten gaan van een race. Als het heel twijfelachtig is kan het zo zijn dat deze het in overleg met de rijders gaat proberen.

Echter als het blijkt dat het te pittig is en de race vroegtijdig wordt afgevlagd betekent dit dat er GEEN punten worden toegekend!

Uiteindelijk is door de Wedstrijdleider besloten heatpunten toe te kennen aan de finale uitslag.
De uitslagen staan ondertussen online.
De prijzen voor deze dag zijn.
1. Ryan Pauw
2. Hylke Miedema
3. Aron Terpstra
4. Riemer Jan Riemersma
5. Daisy Goos

Prijzen worden voor jullie meegenomen naar Blauwhuis a.s zaterdag. De uitslag van het baankampioenschap van de F2 klassen wordt later deze week gepubliceerd.