Home Autocross Nieuws Update toegangscontrole autocross Sumar

Update toegangscontrole autocross Sumar

0
Sumar

Update 29-9:

Zoals gisteren aangeven zouden wij vandaag mededelen m.b.t. de uitspraak van de gemeente rondom de toegangscontrole.

Inmiddels heeft de uitspraak plaats gevonden. Helaas is dit niet in lijn met wat de als organisatie had gehoopt. De gemeente wil niet uitwijken om de cross als amateursport wedstrijd te categoriseren, en blijft bij het standpunt dat de cross een evenement is, waarbij toegangscontrole verplicht is aan de kassa.

De organisatie hoopt ieder geval op jullie medewerking, zodat we er met z’n allen ook dit jaar weer een sportieve en geslaagde cross van kunnen maken, onder deze bijzondere omstandigheden.

Laten we er in ieder geval een geweldige dag van maken!

———————————————————————–
Update 28-9:

Het zal jullie niet ontgaan zijn dat er geen informatie te vinden is mbt toegangscontrole voor de autocross Sumar. De reden hiervan is als volgt: De organisatie zou het wenselijk vinden dat ze geen controle hoeven uit te voeren voor toegang.

De organisatie heeft hierover intensief contact met de gemeente maar nog geen overeenstemming in deze complexe zaak. Zoals jullie kunnen begrijpen kan het kwartje nog beide kanten op vallen! De verwachting is dat we hier morgenavond het een en ander over kunnen berichten.