Speedway Blauwhuis

Verkoop tickets FAC Blauwhuis 29 augustus

Vanaf nu is het mogelijk om kaarten te bestellen voor de races van 29 augustus. Op www.fac-autocross.nl is de link te vinden waar de tickets beschikbaar zijn. De tickets komen dit keer in de mail. Tip: controleer jouw e-mailadres goed op eventuele spelfouten.

Bij de aankondiging van ons evenement waren er andere regels van kracht voor het doorgaan van het evenement dan nu. Afgelopen week is de organisatie benaderd door de gemeente met het verzoek dat iedere bezoeker een zitplaats geboden moet kunnen worden. Aan dit verzoek hebben wij gehoor gegeven, want wij willen nu eenmaal graag een wedstrijd met publiek organiseren. Om deze reden is de organisatie genoodzaakt om stoelen te huren. Daardoor is de entree met €2,50 verhoogd. Zelf-meegebrachte stoelen zijn niet toegestaan. De plaatsen/stoelen zijn vooraf niet te reserveren.

Let op: bij de entree vragen wij weer aan de bezoekers om een geldig vaccinatiebewijs, herstelbewijs of een testbewijs te kunnen tonen. Deze kun je meebrengen per app of fysiek op papier. Alleen dan krijg je toegang tot ons terrein.

Wij wensen iedereen veel plezier op zondag 29 augustus. De organisatie is achter de schermen druk bezig om iedereen weer gastvrij te kunnen onthalen.

Let op; het kan zijn dat de website overbelast raakt. Geen stress er zijn voldoende kaarten beschikbaar.
Met sportieve groet,
De FAC.