Emmen

Voorbeschouwing Speedway Emmen 3 juni

Op zaterdag 3 juni organiseert Speedway Emmen weer een spectaculaire dag!

Bij de bangers, is bijna alles toegestaan om je tegenstanders uit te schakelen. Zelfs volgas er achterin rijden! 3 juni hebben we maar liefst 3 verschillende bangerklasses aan de start met in totaal 115 auto’s! Als klapstuk hebben we de pre90 bangers. Oudere achterwielaangedreven sloopauto’s die strijden om een kwalificatie ticket voor De World Final in Ipswich incl. zeer gave prijzen!

De unders bangers (achterwiel aangedreven) veelal wat kleine en oudere sloopauto’s die vaak grote klappers maken. Daarnaast de voorwielaangedreven fwd Bangers; Grote voorwielaangedreven auto’s die veel tikken kunnen hebben en telkens weer terug op de
baan komen nadat ze de vorige heat zijn gesloopt.

Naast de Bangers hebben we de snelle en wendbare F2 Stockcars zowel de senioren als de junioren. Waarbij onderling contact niet wordt geschroomd. Een tegenstander aan de kant beuken of een stukje rechtdoor drukken om een plekje te winnen is daar aan de order van de dag!

Kortom; een super spectaculaire racedag uit in Emmen, boordevol adrenaline!
Aanvang; 11:30 uur
Entree: (let op: Alleen contante betaling mogelijk)
kinderen tot 1.55m: gratis (kids go free)
van 1,55m tot 18 jaar: €10,-
18 jaar of ouder: €20,-
Glaswerk is verboden langs de baan! Uiteraard is er catering aanwezig in de vorm van snackwagens voor de warme hap en koude dranken.
Let op: Alleen contante betaling mogelijk!