ASG

Voorlopig nog geen races in Groningen

Onderstaand bericht hebben we ontvangen van Autosport Groningen:
__
Beste crossvrienden,Het is alweer ruim anderhalf jaar stil rondom het organiseren van evenementen in ons land, maar versoepelingen zijn aanstaande daarom zijn wij deze week uitvoerig in overleg geweest met Gemeente Het Hogeland (dank hiervoor!) over de mogelijkheden voor het organiseren van één of meerdere wedstrijden.

De versoepelingen komen sneller dan verwacht, maar brengen daarintegen nog best wat voorwaarden, verplichtingen en verantwoordelijkheden met zich mee. We hebben na bestuursoverleg daarom, met pijn in het hart, moeten besluiten om in 2021 geen wedstrijden meer te organiseren.

Het is voor ons onmogelijk om in dit korte tijdsbestek, ook i.c.m. de vakantieperiode, de volledige organisatie op te zetten met de daarbij geldende extra regels en verantwoordelijkheden. Daarnaast hebben we óók nog de geluidsbeperkingen tijdens de wedstrijden en moeten we ons houden aan de flora en fauna wet.

De toekomst:Zal het (oude) normale weer terug keren? De tijd zal het leren, we gaan daarom in augustus van dit jaar met al onze vrijwilligers om tafel om te kijken hoe de toekomst eruit komt te zien voor AutoSport Groningen. Daarover dus later meer.

Rest ons niets anders dan iedereen veel gezondheid en een goeie vakantie te wensen, en andere organisaties veel succes bij hun wedstrijden.

Tot autocross!
Bestuur AutoSport Groningen en familie Vermue.