Voorlopige agenda NNO Ter Apel 2021

We zijn alweer even onderweg in 2021, het gaat richting de start van de lente. Normaal gesproken de tijd dat de start van een nieuw autosportseizoen weer in het zicht komt. Maar helaas is momenteel alles nog anders. We zitten nog midden in de corona-epidemie en in een zware lockdown. Maar inmiddels zitten deelnemers en racefans wel vol met vragen of en wanneer we onze geliefde sport dit jaar weer kunnen gaan uitoefenen.

Heel eerlijk? Wij weten het momenteel ook niet. We zijn uiteraard volledig afhankelijk van de versoepelingen vanuit de overheid die hopelijk de komende maanden zullen gaan volgen. Wat zeker is dat er tot 1 juni in ieder geval geen evenementen met publiek toegestaan zijn in Groningen en Drenthe. En als we weer aan races beginnen moet het uiteraard ook veilig en verantwoord kunnen.

Momenteel houdt de organisatie van de NNO Ter Apel alle opties tegen het licht, wellicht zijn zelfs een of meerdere trainingen/races zonder publiek een optie. Liever willen ze dit uiteraard niet, maar ook wil de organisatie de coureurs de mogelijkheid geven om hun favoriete sport te blijven uitoefenen. Samen met de overkoepelende NAB wordt de komende tijd gekeken wat de mogelijkheden van dit seizoen worden. Onderstaande race-kalender moet dan ook volledig gezien worden als concept, en is volledig onder voorbehoud van de mogelijkheden die ons de komende tijd geboden gaan worden. De geplande wedstrijden op de korte termijn lijken inmiddels een utopie te worden.

Maar wat missen we onze favoriete hobby en we hopen in de loop van dit jaar jullie weer te kunnen ontmoeten in het autosportstadion “De Polderputten” in Ter Apel. Voor nu blijf vooral gezond en ga door met de preparatie van al die prachtige race-bolides. De NNO Ter Apel bereiden zich ook voor, om weer los te kunnen als de mogelijkheden er zijn.

Klik op de afbeelding voor een vergroting: