Wat is onze CrossVlog?

Na een jarenlange samenwerking met landelijke en regionale omroepen vonden we het aantal minuten zendtijd over de autosport op de televisie tegenvallen. Terwijl interviews en verslagen van de autosport altijd goed worden bekeken. Om deze reden zijn we het afgelopen jaar gestart met de RaRaRacing CrossVlog op YouTube.

Tijdens de eerste uitzending bleek gelijk al dat we een andere camera nodig hadden, deze is direct aangeschaft. Begin 2020 verwachten we ook twee nieuwe microfoons zodat het geluid beter is en dit staat uiteraard ook professioneler.

Vergeet niet dat we nog druk aan het testen zijn met de apparatuur en het ontwikkelen van de CrossVlog. De eerste opnames hebben we in het Nederlands opgenomen, omdat het monteren van ondertiteling nog een tijdrovende handeling is. Hier zijn we mee bezig, we verwachten begin 2020 de CrossVlog aan te bieden met ondertiteling zodat coureurs vrijer kunnen praten en dat ook internationale fans dit kunnen bekijken. Dit heeft alleen nog een beetje tijd nodig.

Eind dit jaar hebben we enkele coureurs uit de regio benaderd om een interview te proberen. Al voor de eerste opnames bleek iedereen erg enthousiast. Dus we gaan hiermee door! In 2020 willen we ook meer Nederland in, naar onder andere Groningen, Noord Holland en Texel. Ook zullen we diverse interviews tijdens de wedstrijddagen opnemen.

We zijn gestart met Stockcar Formule 1 coureurs en hebben al enkele afspraken staan met Vrije Standaard coureurs. Binnenkort nemen we ook contact op met coureurs uit de standaardklasse, FAC1600, Formule 2, junioren klasse en alle andere klassen. In de toekomst kunnen we ook monteurs, fotografen en medewerkers van autosport clubs interviewen.

Mocht je in de tussentijd nog een verbeterpunt hebben voor de CrossVlog, geef het gerust door want voor ons is dit allemaal ook nieuw.

Wij willen natuurlijk zo groot mogelijk worden op YouTube zodat wij steeds professioneler kunnen worden. Dit kunnen we niet zonder jullie! Blijf vooral onze YouTube video`s liken en vergeet je niet te abonneren op https://www.youtube.com/rararacing15