Home Autocross Nieuws We willen zo graag NK rijden…

We willen zo graag NK rijden…

0

Vanuit de overheid moeten we nog steeds met een blokje hout onder ons gaspedaal rijden. En dat is wat we als autocrossers al helemaal niet willen doen en horen. Ook lijkt het licht aan het einde van de tunnel door een dimmer geregeld te worden, het wordt maar langzaam feller. En dan hebben we de stop- en pauzeknop die ingezet kan worden. Al met al een nog altijd lastige periode waarin we verkeren als het gaat het verkrijgen van een definitieve GO van de gemeenten die de vergunningsaanvragen voor het Eurol NK Autocross 2021 behandelen. En zolang we nergens voor minimaal 95% zeker van zijn kunnen en willen we niet naar buiten treden met de (aangepaste) agenda voor seizoen 2021. 

19 juni Gersloot
Wat al wel duidelijk is dat de geplande wedstrijd op 19 juni in Gersloot geen doorgang kan vinden. Tot aan een week geleden is er nog uitvoerig contact geweest met de GFTO en zien we geen andere oplossing dan deze wedstrijd op deze datum van de agenda te moeten verwijderen. Hiermee kunnen we dus al stellen dat de seizoenstart van het Eurol NK Autocross 2021 volledig in het water is gevallen. Wat gezien het huidige weerbeeld ook maar zo had gekund.

Achter de schermen zijn we echt ontzettend druk om te kijken hoe we linksom of rechtsom de start van seizoen 2021 vlot kunnen trekken. We hebben heel veel hoop dat we in juli toch echt van start kunnen en vestigen we onze hoop op elke persconferentie. Want geloof ons maar dat we net zo graag willen gaan organiseren als jullie willen rijden. We snakken ook naar een vol rennerskwartier met rijders die staan te popelen om van start te kunnen. Helaas moet jullie geduld nog steeds op de proef gesteld worden, en als we nieuws hebben brengen we het direct bij jullie.

Tot die tijd blijf gezond en pas goed op elkaar!
Tot Autocross

SONAK