Prijzengeld dirtweekend verhoogd! 

In samenwerking met de Hallumer Autocross Club is het prijzengeld voor de Rodeoklasse en FAC1600 verhoogd. Scoor jij de eerste prijs tijdens het Dirtweekend? Dan ligt er €450,- klaar💪.

Er zullen 9 geldprijzen worden uitgekeerd: 1e 450,- 2e 300,- 3e 200,- 175,- 150,- 125,- 100,- 75,- 50,-

Ben jij een coureur in één van deze klassen en wil je kans maken? Schrijf je dan in via; https://www.fac-autocross.nl/inschrijving

woensdag 21 augustus 2019 door Meindert15 onder Autocross Nieuws | Geen reacties

Inschrijving gestart voor autocross Winsum 7 september 

Over 3 weekjes gaan we eindelijk weer crossen in Winsum! De vakanties lopen weer op hun einde dus de inschrijving is weer geopend voor de wedstrijd via de website van de organisatie.

Komend weekend plaatst Autosport Groningen de eerste startlijsten, hou deze goed in de gaten. Meer informatie kun je vinden op: http://www.autosportgroningen.nl/info-en-inschrijving-winsum-7-september/

maandag 19 augustus 2019 door Meindert15 onder Autocross Nieuws | Geen reacties

Inschrijving Hallum gestart 

Let op coureurs!!

Opgave voor Autocross Hallum is vanaf nu mogelijk via de site van de FAC 🏁🏆
www.fac-autocross.nl/inschrijving

zondag 18 augustus 2019 door Meindert15 onder Autocross Nieuws | Geen reacties

Gradings FAC1600 

Tijdens het open Fries kampioenschap zijn de gradings ingevoerd voor de FAC1600. Officieel gezien zou er voor de laatste wedstrijden een nieuwe gradingsperiode ingaan. Omdat het systeem halverwege het seizoen ingevoerd is, heeft de klassenvertegenwoordiger in overleg met het bestuur besloten om de huidige periode te verlengen tot het eind van dit seizoen.

donderdag 15 augustus 2019 door Meindert15 onder Autocross Nieuws | Geen reacties

NijeCross Blija verplaatst 

De NijeCross van Blija wordt verplaatst. Er wordt deze week en zaterdag veel regen verwacht, dus hierom heeft de organisatie besloten om de wedstrijd van aanstaande zaterdag te verplaatsen.

We willen met ons allen een mooie wedstrijddag zien en niemand zit te wachten om vast te zitten in het rennerskwartier of auto`s die niet kunnen strijden.

woensdag 14 augustus 2019 door Meindert15 onder Autocross Nieuws | Geen reacties

CrossVlog #2 

Onze tweede CrossVlog staat online. Klik op de bovenstaande foto of op deze DEZE LINK om naar onze CrossVlog te gaan.

dinsdag 13 augustus 2019 door Meindert15 onder Autocross Nieuws | Geen reacties

Promo Racing Expo 2019 

 

Op 22 + 23 februari 2020 wordt Racing Expo in Leeuwarden georganiseerd.

Racing EXPO is de grootste Auto- en Motorsport, Design en Tuningbeurs van Nederland. Op Racing Expo vind je alles waar je mee kunt racen en showen, van Dakar trucks tot grasmaaiers en van professionele race teams tot hobbymatige auto- en motorsport. Naast spectaculaire race demo’s vormen gepimpte voertuigen en tuning een belangrijk onderdeel van de beurs en ook standhouders met onderdelen, olie merken, banden etc. ontbreken niet. En een race beurs zou geen race beurs zijn zonder de graag geziene pitspoezen. Kortom: alle facetten van Auto- en Motorsport, Tuning en Design tref je aan tijdens RACING EXPO LEEUWARDEN.

Een begrip
In enkele jaren tijd is de RACING EXPO LEEUWARDEN uitgegroeid tot een begrip in de Auto- en Motorsport, Design- en Tuningwereld. Niet alleen in Noord-Nederland maar ook ver daar buiten. Standhouders en deelnemende verenigingen spreken grote waardering uit dat WRO-Promotions het keer op keer voor elkaar krijgt een zodanig grote beurs te organiseren. Ook de 2018 editie belooft weer een groots gebeuren te worden met diverse verrassingen. Dit jaar is er gekozen voor een andere datum, met het idee dat er dan meer voertuigen klaar zullen zijn, zo kort voor aanvang van het seizoen. Op RACING EXPO vind je alles wat met Auto- en Motorsport, Design- en Tuning te maken heeft. Van car-hifi tot slicks en van tuning tot race auto’s.

Leeuwardens mooiste 2020
Net als voorgaande edities zullen ook in 2020 getunede en gepimpte wagens massaal naar Leeuwarden komen om deel te nemen aan de Show- en Shine wedstrijd: “LEEUWARDEN MOOISTE 2020 “! Deze wedstrijd is in de Design en Tuningwereld één van de weinige waarmee deelnemers naast de eer ook een grote geldprijs kunnen winnen. RACING EXPO Leeuwarden staat dan ook hoog aangeprezen met deze Show- en Shine wedstrijd. Maar naast deze wedstrijd is er ook nog een heuse DB-wedstrijd.

Beleef Racing EXPO
Naast al het moois wat te zien is op de beursvloer valt er voor bezoekers ook van alles te beleven en te doen. Natuurlijk is er het spektakel in de LIVE ACTION ARENA, maar bezoekers worden ook uitgenodigd om actief mee te doen, o.a. in de diverse race stimulators. Ook voor de kinderen is er voldoende te doen en te beleven.

Live Action Arena
Een onderdeel waar bezoekers massaal op afkomen is de spectaculaire LIVE ACTION ARENA. Tijdens verschillende shows verschijnen diverse takken van auto- en motorsport aan de start en wordt het publiek vermaakt met de geur van dampende benzine en brandend rubber. Al verscheidene bekende coureurs hebben zich vermaakt in de arena en keer op keer zitten de tribunes tijdens de demonstraties vol. Dat het spectaculair is blijkt wel uit het feit dat coureurs tot op het randje gaan en soms bijna vergeten dat het om een demonstratie gaat in plaats van om een echte wedstrijd. De LIVE ACTION ARENA is een onderdeel van de beurs waar de bezoekers speciaal voorkomen. En een RACING EXPO LEEUWARDEN zonder LIVE ACTION ARENA is dan ook niet meer denkbaar.

Aantrekkelijk
Voor zowel exposanten als bezoekers combineert RACINGg EXPO diverse voordelen. Zo is er de uitstekende bereikbaarheid, zowel met de auto als met het openbaar vervoer (het beurscomplex ligt op 10 minuten lopen van het station). Daarnaast heeft het WTC Expo Leeuwarden een inpandig hotel en tal van uitstekende voorzieningen. RACING EXPO biedt de bezoekers een breed aanbod Auto- en Motorsport, Design- en Tuning, toebehoren, verenigingen en nog heel veel meer. Bovendien is RACING EXPO zeer toegankelijk dankzij vriendelijke entreeprijzen en ruim voldoende parkeerruimte. Graag tot ziens tijdens RACING EXPO 2020!

Openingstijden
Alle facetten van Auto- en Motorsport, Design- en Tuning, tref je aan op RACING EXPO LEEUWARDEN. Het is genieten van spectaculaire demonstraties, gepimpte auto’s, standhouders met onderdelen, professionele race teams en hobbymatige auto- en motorsportbeoefenaars en nog heel veel meer. Kortom als liefhebber is een bezoek aan RACING EXPO op voorhand geslaagd!

Openingstijden
Zaterdag 10.00 – 18.00 uur
Zondag 10.00 – 17.30 uur

Meer informatie: https://racing-expo.nl

maandag 5 augustus 2019 door Meindert15 onder Autocross Nieuws | Geen reacties

Inhaaldatum Autosport Groningen bekend 

Goed nieuws zo voor het weekend aan. De afgelaste wedstrijd van afgelopen zaterdag word na goed overleg met Gemeente Het Hogeland verreden op ZONDAG 22 september aanstaande, aanvang 11.00uur.

Voor nu, een goed weekend en voor diegene die het treffen; een hele fijne vakantie.
De inschrijving voor de wedstrijd van 07 september opent rond 17 augustus aanstaande!

vrijdag 2 augustus 2019 door Meindert15 onder Autocross Nieuws | Geen reacties

Foto nabestellen 

Op onze website kan je veel foto`s terugvinden van diverse autosport en autocross evenementen. Deze foto`s worden in een lagere resolutie op onze website geplaatst. Wanneer je deze foto van onze website download, kan je hierbij kwaliteitsproblemen ervaren bij het uitprinten. Heb je op RaRaRacing.nl een mooie foto gezien en wil je deze nabestellen in de oorspronkelijke resolutie, bewerkt, zoals in zwart/wit? Vraag naar de mogelijkheden.

Bij RaRaRacing zijn meerdere opties mogelijk. Zoals:
-Standaard foto`s afdrukken zoals 10×15 / A4
– Uitvergrotingen t/m wanddecoratie
– Canvasdoeken in diverse maten
– Fotoboeken
– Foto op forex
– Foto op plexiglas
– Foto op aluminium
– Foto op bekers & mokken
– Een zelf samen gestelde kalender van onze foto`s
– etc

Stuur een mail naar Meindert@RaRaRacing.nl met:
– de mapdatum + wedstrijdnaam
– het fotonummer
– startnummer of omschrijving van de auto

De nabestelling kunnen we meenemen naar een aankomend evenement of per post opsturen. Een standaard 10×15 foto van RaRaRacing.nl heb je al vanaf een klein bedrag! (exclusief eventuele verzendkosten)

Grotere formaten en fotoboeken zijn ook te bestellen. Heeft onze fotograaf regelmatig foto`s van je auto of favoriete team gemaakt en wil jij hier een boek van? Stuur dan een mail naar Meindert@RaRaRacing.nl en vraag naar de tarieven. De afmetingen van onze fotoboeken zijn 20 x 15 centimeter en 28 x 21 centimeter. De kosten hiervan zijn op aanvraag.

  

Een voorbeeld van een fotoboek kan je hier vinden.

woensdag 31 juli 2019 door Meindert15 onder Autocross Nieuws, Foto`s nabestellen? | Reacties uitgeschakeld voor Foto nabestellen

George Russell & Robert Kubica go stockcar racing! 

Voor de Britse Formule 1 Grand Prix werden George Russell en Robert Kubica van het Williams Formule 1 team uitgenodigd om te gaan Stockcar racen door Sky F1.

Bekijk het volledige item door op deze foto te klikken:

dinsdag 23 juli 2019 door Meindert15 onder Autocross Nieuws | Geen reacties